Doi morți și doi răniți grav după ce un microbuz s-a ciocnit...

Doi morți și doi răniți grav după ce un microbuz s-a ciocnit cu un TIR

0
DISTRIBUIȚI

 

Două persoane au murit și două au fost rănite grav, în această dimineață, după ce un microbuz s-a ciocnit cu un TIR. Potrivit Poliției Hunedoara, accidentul a avut loc pe DN66, în comuna Băcia.

Șoferul unui microbuz care circula din direcția Petroșani-Simeria a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un TIR.


În urma impactului, șoferul microbuzului, un bărbat de 51 de ani, și o femeie din microbuz, de 47 de ani, au murit, iar alte două femei din microbuz au fost grav rănite. Traficul este blocat. Șoferul microbuzului a depășit într-o zonă interzisă.

„Pompierii salvatori au găsit la locul impactului dintre o dubiţă de transport persoane înmatriculată în Hunedoara și un TIR de Harghita 4 victime, un bărbat şi 3 femei. Trei dintre oamenii aflaţi în microbuz au fost extraşi cu ajutorul echipei de descarcerare. Bărbatul de 51 ani, șoferul microbuzului, și o femeie nu au mai putut fi salvaţi. Alți 2 răniţi, 2 femei, au primit îngrijiri medicale la locul accidentului din partea echipajului de prim ajutor și ulterior su fost transportate la UPU Deva. Șoferul autotrenului nu prezintă nicio leziune”, a anunțat și ISU Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.