Doi tineri, unul dintre ei minor, altul cetățean străin, dați dispăruți în...

Doi tineri, unul dintre ei minor, altul cetățean străin, dați dispăruți în Timiș. Dacă i-ai văzut, sună la 112

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării a doi tineri dați dispăruți la sfârșitul acestei săptămâni.

Primul caz este cel al unui minor de 14 ani, dispărut de pe raza municipiului Timişoara. „La data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 18.00, Corbei Ionuț ar fi plecat de la Centrul de minori din Timişoara, iar până în prezent nu a mai revenit.


Semnalmente: înălțime 1,50 m, 60 kg, păr blond, tuns scurt. La data dispariției, minorul purta un tricou roşu/vişiniu, pantaloni albaştri, încălţăminte sport, albă cu roşu”, a transmis IPJ Timiș.

Tot ieri a fost semnalată dispariția unui tânăr în vârstă de 23 de ani, pe raza localității Liebling. „La data de 18 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizaţi despre dispariţia unui tânăr, de 23 de ani, din Timişoara. La data de 17 octombrie a.c., ora 22.00, Hoang Anh Son ar fi plecat de la locul de muncă din localitatea Liebling, iar până în prezent nu a mai revenit. Semnalmente: înălțime 1.60-1,65 m, 50-55 kg, corpolenţă atletică, păr negru, tuns scurt, ochii căprui. La data dispariției, tânărul purta un trening bleumarin. Nu se cunosc alte detalii”, a transmis IPJ Timiș.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoanele dispărute este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.