Dora Gaitanovici și Dan Byron, printre colaboratorii de pe următorul album al...

Dora Gaitanovici și Dan Byron, printre colaboratorii de pe următorul album al timișorenilor de la Implant pentru Refuz

0
DISTRIBUIȚI
Implant pentru Refuz pregătește lansarea noului album

Membrii formației Implant pentru Refuz se pregătesc de lansarea discului cu numărul nouă din istoria trupei, SubRadar, material discografic care va avea parte de o serie de colaborări. Printre invitații care se regăsesc pe piesele acestui album se numără Dora Gaitanovici și Dan Byron.

„Pe Dora Gaitanovici am cunoscut-o acum aproape 3 ani la Buzău și am rămas foarte impresionați de vocea și talentul ei. De fiecare dată când am avut ocazia și astrele s-au aliniat, am invitat-o să cânte cu noi, iar Dora nu a încetat să ne uimească de fiecare dată.


Cu Dan Byron ne știm de la primele ediții de Stufstock, iar de atunci ne bucurăm de fiecare dată când ne întâlnim pe scenele patriei. Am cântat împreună o melodie tare faină la Radio Guerilla, cover «Rușinea soarelui»/Progresiv TM, iar acum a venit vremea unei noi colaborări”, au anunțat membrii trupei.

Noul album al celor de la Implant pentru Refuz este discul care celebrează prieteni şi prietenii, cuprinzând în totalitate piese realizate în featuring cu artişti dragi şi prieteni apropiaţi ai artiștilor care alcătuiesc formația. Din 1995 până in prezent, Implant Pentru Refuz a lansat 8 albume, fiecare album constituindu-se drept noi pietre de fundație şi postamente pentru viitor, reprezentând trepte evolutive ale traseului muzical al trupei. Implant pentru Refuz a evoluat de-a lungul celor peste 24 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt, cu o muzică pe deopotrivă sensibliă și plină de energie, definind o poveste complexă în cultura muzicii contemporane alternative din țara noastră.

Primele concerte de lansare ale noului disc vor avea loc în 5 decembrie la Form Space (Cluj-Napoca), în 6 decembrie la Escape Underground Hub (Timișoara) și 13 decembrie la Quantic Club (București).

Formația Implant Pentru Refuz este alcătuită din Octavian “Vita” Horvath – voce, Valentin „Freaky” Popescu – chitară voce, Răzvan „Meshu” Nicov – chitară, Alexandru Hera – tobe și Florin Barbu – bass.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.