Două clanuri țigănești s-au încăierat în sediul Direcției Fiscale a Primăriei Timișoara...

Două clanuri țigănești s-au încăierat în sediul Direcției Fiscale a Primăriei Timișoara UPDATE 2 Doi bărbați, reținuți

2
DISTRIBUIȚI

Două familii de țigani din Timișoara s-au încăierat astăzi în sediul Direcției Fiscale a Primăriei Municipiului Timișoara. Clanurile rivale s-au întâlnit la etajul al doilea, în fața biroului Impuneri Persoane Fizice, și și-au adus aminte de un diferend mai vechi legat de o sumă de bani pe care una dintre familii ar fi furat-o de la cealaltă, în Germania. În primă fază s-au încăierat patru persoane, perintre care și o femeie, aceștia fiind despărțiți de un angajat al Direcției Fiscale.

Părea că totul s-a liniștit, dar cele două tabere aflate în conflict s-au luat din nou la bătaie când au coborât în zona publică a instituției, nepăsându-le nici de gardianul de la Poliția Locală, nici de ceilalți contribuabibili veniți să plătească taxe și impozite. O angajată a apăsat butonul de panică, Direcția Fiscală având un plan de pază încheiat cu Poliția Locală Timișoara, însă echipa de intervenție nu a ajuns în timp util.


În schimb, în urma unui apel la 112 au sosit jandarmii și polițiștii, care i-au ridicat pe scadanalagii și i-au dus la Secția 1 pentru audieri. În zona publică de la Direcția Fiscală au rămas urme de sânge după incidentul violent. Poliția a început cercetările.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Poliția Locală a transmis că „informația conform căreia polițiștii locali nu au ajuns în timp util la intervenție este neconformă cu realitatea, polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică și Intervenție Rapidă fiind primii care au ajuns la fața locului la solicitarea angajaților de la Direcția Fiscală. Polițiștii locali au aplanat conflictul trecând la legitimarea celor implicați, după care la fața locului au sosit echipajul de jandarmi, ambulanța și polițiștii de la Secția 1. Fiind vorba despre un conflict cu violență, cazul a fost declinat către organele abilitate în cercetarea acestuia”. Cinci persoane implicate în scandal sunt audiate acum de oamenii legii.

UPDATE 2 După audieri, azi noapte, doi bărbați, în vârstă de 30 și 46 de ani, au fost reținuți pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

2 COMENTARII

  1. Lu Bodo trebuia sa-i dea vreo doua…ca le merita cu varf si indesat…ca el o zis cand merge inspectia fiscala in control…sa nu deranjeze…apoi o desfiintat-o …inspectia zic…

  2. Câtă minciuna crasă! Cumpărături puteți minții în asemenea hal localilor?!! Jandarmii au ajuns primii, ei au aplanat scandalul, ulterior au venit polițiștii de la secția 1 poliție și ULTIMII au venit locali! Nesimțiților spuneți că moșulică de la poartă a sunat pe trei numere de telefon la sediu și nu ia răspuns NIMENI!!! Poliția locală- o gloată inutilă ,, la fel de mincinoasă precum stăpânul estompat! RUȘINE!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.