Dragoș Boța, fondatorul PRESSALERT.ro, lansează prima carte, volum care marchează 25 de...

Dragoș Boța, fondatorul PRESSALERT.ro, lansează prima carte, volum care marchează 25 de ani de activitate jurnalistică

0
DISTRIBUIȚI

Dragoș Boța, fondatorul PRESSALERT.ro, împlinește 25 de ani de presă. Pentru a marca acest moment, jurnalistul timișorean a luat decizia de a strânge cele mai interesante scrieri într-un singur loc. Așa a apărut cartea #presănonstop, care urmează să fie lansată, mâine, la Timișoara.

„Mă bucur tare mult că Dragoș a făcut un tur de forță și a adunat între două coperte materialele de presă care, a considerat el, îl reprezintă.


Sunt convins că a fost dificilă această operație, întrucât Dragoș este printre cei mai longevivi jurnaliști din presa timișoreană și a scris enorm. Nu știu dacă legitimația de presă l-a ajutat prea mult în carieră, însă această carte îl va legitima și mai abitir”, a declarat scriitorul Robert Șerban, cel care l-a încurajat pe Dragoș Boța să lanseze prima sa carte.

„Este un roman cu multe personaje, pe care puteți să-l citiți de oriunde și care, din păcate, nu se mai termină în România noastră postdecembristă. Dacă aș fi făcut un pariu cu Dragoș Boța acum o săptămână, precum că această carte nu va ieși, sigur l-aș fi pierdut. Dragoș Boța a făcut ca imposibilul să devină posibil”, a afirmat și Loredana Tîrzioru, din partea Editurii Brumar.

Evenimentul de lansare al cărții #presănonstop va avea loc vineri, 18 octombrie, începând cu ora 17.00, la Centrul Multifuncțional Bastion.

Lansarea face parte dintr-o serie de evenimente dedicate aniversării a 10 ani de la înființarea PRESSALERT.ro, evenimente organizate cu sprijinul Continental, E-Distribuție Banat, Eta2U, Hp, Eximtur, Sky Restaurant, Mono Shoes, Cramele Aramic, Cabinet 3, Apa Aura, CEI, Casa del Sole, Page Up, HDV și West Side Media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.