Eveniment în premieră pentru CCIA Timiș: Forum Internațional de Afaceri

Eveniment în premieră pentru CCIA Timiș: Forum Internațional de Afaceri

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează un eveniment premieră în istoria CCIAT și a sistemului cameral din România, un Forum Internațional de Afaceri, cu participare din Cehia, Grecia, România și Rusia.

Evenimentul este organizat în contextul misiunilor economice și al vizitelor organizate de CCIA Timiș în cursul acestui an în Republica Cehă – la inițiativa și invitația Consiliului Județean Timiș, CCIAT și firmele timișene au participat la un eveniment de promovare a județului în orașele Praga, Plzen și Karlovy Vary, în Federația Rusă, la Moscova și Saint Petersburg și în Grecia, la Salonic. De asemenea, acordurile de colaborare inter-camerale semnate cu ocazia acestor acțiuni oferă cadrul instituțional adecvat pentru derularea de acțiuni comune.

Scopul evenimentului îl reprezintă valorificarea oportunităților de afaceri și investiții dintre Județul Timiș și aceste țări și regiuni, intensificarea schimburilor comerciale bilaterale, creșterea numărului investițiilor străine în județul Timiș și promovarea produselor autohtone pe aceste piețe.

Delegațiile străine sunt compuse din reprezentanți ai camerelor de comerț partenere din aceste țări și din 50 de companii din toate sectoarele de activitate.


Alături de firmele românești, la Forum vor fi prezente firme din Italia, Serbia și Ungaria.

La sesiunea plenară, au fost invitați să participe reprezentanți ai Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, ai administrației publice locale, ai instituțiilor și serviciilor deconcentrate care reglementează funcționarea unei firme în România.

Participanții români și străini vor avea ocazia să viziteze o mini-expoziție de produse „Made in Banat”. Vor avea standuri firmele Apa Aur’a, Crama Aramic, Terra Apis, Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Lovrin și Asociația pentru Promovarea Turismului în Județul Timiș unde vor fi expuse produse tradiționale, de gastronomie și artă meșteșugărească.

Termenul de confirmare a participării este 15 octombrie 2019, iar participarea este gratuită.

Informații suplimentare la tel. 0722503138, e-mail: rolinic@cciat.ro, Rodica Olinic – Consilier Relații Publice.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.