Femeie care vindea mașini ce nu-i aparțineau, arestată la Timișoara. Ce sumă...

Femeie care vindea mașini ce nu-i aparțineau, arestată la Timișoara. Ce sumă impresionantă a strâns din înșelăciune și șantaj

0
DISTRIBUIȚI

Trei capete de acuzare pe numele unei femei care obținuse, în urma înșelăciunilor comise, sume importante de bani. Timp de mai multe luni, șarlatana s-a pretins proprietara unor mașini pe care le-a vândut, deși în realitate ele erau închiriate de la diverse societăți. A înșelat opt persoane, iar prejudiciul total se ridică la suma de peste 854.000 de lei, au transmis procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Pe numele femeii se fac cercetări într-un dosar penal cu trei capete de acuzare: înșelăciune în formă continuată, fals în înscrisuri sub semnătură privată și șantaj.


De la începutul anului 2019, până în luna septembrie, inculpata M.A.M. a înșelat opt persoane.

Femeia se prezenta ca fiind proprietara unor autoturisme care erau închiriate de la alte societăți. Se prezenta ca fiind o persoană prosperă de afaceri și le vindea clienților, deveniți persoane păgubite, cu scopul de a obține bani. A cauzat un prejudiciu total de 854.068 de lei. Mai mult, într-unul din cazuri a amenințat unul dintre clienți cu moartea, spunându-i înainte de toate că-și va pierde locul de muncă dacă nu-i va plăti 20.000 – 24.000 de euro.

În urma cercetărilor efectuate de oamenii legii, cu sprijinul Biroului de Operațiuni Speciale Timișoara, vineri, în data de 25 octombrie, șarlatana a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.