Fermă de canabis descoperită pe Clisura Dunării. Plantele aveau și 2,5 metri...

Fermă de canabis descoperită pe Clisura Dunării. Plantele aveau și 2,5 metri înălţime FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1801628456">

Şapte persoane cu vârste cuprinse între 15 şi 45 ani, din judeţul Mehedinţi, vor fi audiate, fiind bănuite că au înființat o cultură outdoor de cannabis. Plantele aveau 2,5 metri înălţime.

Potrivit DIICOT, procurorii din Mehedinți și polițiștii au făcut luni 8 percheziţii în Mehedinți, la locuințele a șapte suspecți cu vârste cuprinse între 15 şi 45 ani.

Anchetatorii au făcut perchezițiile pentru a destructura un grup infracțional organizat, specializat în trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu.

Procurorii suspectează că în comuna Eşelniţa, județul Mehedinţi, a fost constituit un grup infracțional organizat, ai cărui membrii au acționat, în mod coordonat, în ceea ce privește înființarea unei culturi de plante de cannabis, în vederea obținerii din aceasta, după recoltare şi prelucrare, a drogului de risc cannabis, care ulterior urma să fie comercializat.

Cu ocazia perchezițiilor domiciliare efectuate, a fost identificată o cultură outdoor de cannabis, constituită din plante aflate în diferite stadii de dezvoltare, cu o înălţime de aproximativ 2,5 metri, muguri de cannabis proaspăt culeşi, aflaţi în diferite stadii de uscare, 12 telefoane mobile, precum şi diferite echipamente necesare cultivării.

Plantația de cannabis a fost cultivată în luna mai 2019, membrii grupării ocupându-se de îngrijirea şi recoltarea acesteia.

La sediul DIICOT – Biroul Teritorial Mehedinți urmează să fie aduse, la audieri, șapte persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.