Festivalul Cântăreților Stradali, în premieră la Timișoara

Festivalul Cântăreților Stradali, în premieră la Timișoara

2
DISTRIBUIȚI

festivalul cantaretilor stradali

La Timișoara începe prima ediție a unui nou festival. Nicolae Robu a anunțat, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la Primăria Timișoara, că vineri, începând cu ora 17.00, se desfășoară Festivalul Cântăreților Stradali, în Piața Libertății.

„Sunt mulți oameni talentați care nu au avut șansa de a cânta pe o scenă.


Sunt artiști ai străzii, care împărtășesc din bucuria sufletului lor cântându-le celorlalți. Nimic nu poate fi mai minunat decât ca tu, turist fiind sau locuitor al Timișoarei, să simți aerul boem al micii Viene ascultând sunetul unei viori în plin zgomot cotidian. Și nimic nu poate fi mai înălțător decât să asculți cântece devenite nemuritoare și grație și acestor oameni. Am surprins zâmbete pe chipurile lor, ei ce cânta în frig ori în soare. O fac cu bucurie, pentru că e un mod de viață asumat. Ei nu cerșesc atenție, ci te fac să iubești arta. Vom simți și noi bucuria de a-i răsplăti, având unica șansă de a-i vedea pe toți, în același timp, în același loc”, au informat reprezentanții Primăriei Timișoara.

În total, 36 de artiști stradali au autorizație de a cânta în centrul Timișoarei, aceștia fiind așteptați să urce pe scena din Piața Libertății, în cadrul festivalului.

„Sper să fie ceva reușit, pentru că noi avem cântăreți stradali foarte talentați și avem și o diversitate”, a declarat Nicolae Robu.

2 COMENTARII

  1. Aici se vede calitatea conducerii noastre. La kakaturi din astea. Doar astea le plac. Si il invit pe dl primar originar din Bocsig sa corecteze ceva: ei intr-adevar nu cersesc atentie, ci bani. Bani usori, fara munca, zau ce mai demn ala care intinde mana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.