Fetiță de 11 ani, lovită de mașină pe trecerea de pietoni. Șoferul...

Fetiță de 11 ani, lovită de mașină pe trecerea de pietoni. Șoferul a fugit de la locul faptei UPDATE Vinovatul a fost prins

0
DISTRIBUIȚI

O fetiță de 11 ani a fost lovită, azi-dimineață, pe trecerea de pietoni, în Arad. Șoferul a fugit de la fața locului iar acum polițiștii încearcă să-l identifice.

Fetița în vârstă de 11 ani traversa regulamentar, pe trecerea de pietoni, atunci când a fost izbită de mașină.


Făptașul a fugit de la fața locului. Accidentul s-a petrecut în Arad, în apropierea magazinului Billa din Micalaca.

La fața locului au sosit echipaje ale Poliției și o ambulanță, care a transportat victima la spital. Oamenii legii încearcă să identifice autorul accidentului.

UPDATE „S-a stabilit că în această dimineață, în jurul orei 8.00, un autoturism s-a deplasat pe strada Voinicilor, din direcția străzii Renașterii înspre Bd. Nicolae Titulescu, iar la trecerea de pietoni aflată în zona pasajului CFR a surprins și accidentat ușor o minoră de 11 ani, care în calitate de pieton traversa strada pe trecerea de pietoni. În urma evenimentului rutier, autoturismul a părăsit locul faptei”, a transmis IPJ Arad.

Verificările efectuate de polițiști au dat roade. Conducătorul auto vinovat pentru producerea accidentului, care a fugit de la fața locului, este un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Arad. Este audiat de oamenii legii. Se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.