Fetiță de 13 ani din Timișoara, căutată cu disperare de familie după...

Fetiță de 13 ani din Timișoara, căutată cu disperare de familie după ce a plecat la școală și nu s-a mai întors UPDATE Unde a fost găsită

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unei minore în vârstă de 13 ani, dispărută de pe raza municipiului Timişoara.

„La data de 01 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizaţi despre dispariţia unei minore, de 13 ani, din Timişoara.


La data de 30 septembrie a.c., Popov Maria ar fi plecat de la domiciliul său din Timişoara înspre şcoală, iar până în prezent nu a mai revenit. Semnalmente: înălțime 1.50 m, 50 kg, constituţie robustă, păr brunet, tunsă scurt, ochii căprui şi poartă ochelari de vedere cu ramă de culoare roşie. La data dispariției purta o jachetă culoare închisă (posibil maro) cu dungi albe şi un ghiozdan negru cu flori roșii”, a transmis IPJ Timiș.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

UPDATE Fata a fost găsită, azi noapte, în jurul orei 2, pe strada Peter Ioszef din Timișoara, polițiștii stabilind că nu a fost victima vreunei infracțiuni. Aceasta a susținut că a plecat de acasă în urma unui conflict cu mama sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.