Flori și coronițe pentru Ziua Morților, comercializate doar cu avizul Primăriei Timișoara

Flori și coronițe pentru Ziua Morților, comercializate doar cu avizul Primăriei Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Comercianții care doresc să vândă flori și coronițe pentru Ziua Morților sunt așteptați la sediul Primăriei Timișoara pentru a obține avizul necesar.

Primăria Timișoara a informat că cererile pentru obţinerea avizului în vederea desfăşurării activităţii de comerţ stradal pentru comercializarea produselor specifice Zilei de 1 noiembrie, de comemorare a morţilor, se vor înregistra la camera 12, ghişeele 8 şi 9, în perioada 22 – 25 octombrie.

Avizele se emit pentru o perioadă determinată de timp, ca activitate prevăzută în HCL110/2016, Cap.II, art.4, pct..2, lit.b , respectiv activităţi comerciale ocazionale, pe o suprafaţă de 2 mp, comercializare de flori, coroniţe, aranjamente florale, candele.


Se acordă o singură locație pentru fiecare solicitant. Actele necesare: cerere tip obținută de la ghişeul 8 sau 9, camera 12, şi copie buletin de identitate, carte de identitate sau copie act firmă (copie Certificat Unic de Înregistrare). Se menţine procedura de achitare a taxei de autorizare, a imprimatului şi a taxei de ocupare a domeniului public în momentul înregistrării cererilor, fără posibilitatea de restituire a acestor taxe, achitarea efectuându-se pe perioada precizată, chiar dacă solicitarea se face pe un număr mai mic de zile din intervalul aprobat, au transmis reprezentanții instituției.

Locațiile propuse pentru a efectua această activitate sunt perimetrele cimitirelor din Timişoara, respectiv cimitirele din: Calea Şagului, Calea Buziaşului, Calea Lipovei, Cimitirul Eroilor, Rusu Şirianu, Stuparilor, Calea Lipovei, în perioada 30 octombrie – 01 noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.