Fost director al Spitalului de Psihiatrie din Jebel, în care lucrează cuțitarul...

Fost director al Spitalului de Psihiatrie din Jebel, în care lucrează cuțitarul de la cinema: Nu a fost testat psihologic

0
DISTRIBUIȚI

Deputatul PSD de Timiș Bianca Gavriliță a comentat, astăzi, incidentul petrecut în urmă cu câteva zile într-o sală de cinema de la Shopping City Timișoara, unde un bărbat a înjunghiat cu un cuțit două persoane, în urma izbucnirii unui scandal. Printre victime s-a aflat chiar și actorul Raul Andrici, protagonist chiar în filmul care rula în sală.

Se pare că agresorul are 36 de ani și se numește Alexandru Olariu, fiind angajat ca jurist în cadrul Spitalului de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță din Jebel.


Deputatul Bianca Gavriliță, care a condus unitatea medicală din Jebel, a precizat că îl cunoaște pe bărbat de pe vremea în care era director al spitalului și a susținut că acesta nu a fost supus niciunei testări psihologice, pentru că legea nu prevede acest lucru.

„Nu am avut probleme cu el. Am înțeles că a avut un eveniment nefericit în familie, decesul tatălui, și probabil că a fost un moment declanșator în care s-a decompensat. Eu am încercat în perioada în care am fost manager să fac testări psihologice și personalului TESA, nu doar personalului medical, tocmai pentru că oamenii aceștia interacționează cu bolnavii și riscul să fie probleme și să se decompenseze este mare. Personalul TESA nu intră în acest gen de testare, conform legislației. În noua lege am cerut ca toate persoanele care lucrează cu bolnavii internați în astfel de spitale să fie testate”, a afirmat Bianca Gavriliță.

Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în urmă cu două zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.