Fostul primar al Caransebeșului, Marcel Vela, propus ministru de Interne în Guvernul...

Fostul primar al Caransebeșului, Marcel Vela, propus ministru de Interne în Guvernul Orban

2
DISTRIBUIȚI

Senatorul PNL Marcel Vela, în vârstă de 56 de ani, este propunerea PNL pentru funcția de ministru de Interne în Cabinetul Orban. Liberalul este secretar al Biroului permanent al Senatului și a avut trei mandate de primar al municipiului Caransebeș, în perioada 2004-2016.

Marcel Vela a fost preşedinte al Comisiei de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă a Senatului, între februarie și septembrie 2018, potrivit CV-ului afișat pe site-ul Senatului.

Senatorul PNL este membru în Comisia pentru ape, păduri, pescuit și fond cinegetic, precum și în Comisia pentru învățământ.

Acesta s-a născut pe 2 iunie 1963 în Armeniș, județul Caraș Severin.


Marcel Vela a absolvit Licerul Traian Doda din Caransebeș și Școala de Ofițeri în Rezervă – Lipova, precum și studii superioare, politehnice și științe juridice, potrivit sursei citate.

Trei mandate de primar al muncipiului Caranșebeș a avut liberalul, în intervalul 2004-2016, iar în perioada 2001-2004 a fost consilier municipal. Între anii 2000 și 2001 a fost prefect al județului Caraș-Severin.

Între 1996 și 2000 a fost consilier municipal, iar în perioada 1992 și 1996 a fost viceprimar al municipiului Caransebeș.

Vela este membru fondator al filialei PNL Caraş Severin din ianuarie 1990, conform sursei menționate.

2 COMENTARII

  1. Domnul Vela detine scheleti in casa referitor la Kelemen Francisc asociatul acestuia in perioada cand era omul din casa Clanului Carpaci speram ca SRI sa administreze referintele de persoana neconforma statutului de ministru..Este un profund corupt..Pentru relatii apelati la serviciile numitului Lolescu de la SRI Timis care asteapta stelele pe umar in prezent..Probabil ar trebui intrebat si Domnul FrunzaVerde ce crede despre propunerea aruncata in spatiul public..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.