Fox News:Fiul fostului vicepreședinte Biden l-ar fi consiliat pe un controversat om...

Fox News:Fiul fostului vicepreședinte Biden l-ar fi consiliat pe un controversat om de afaceri român

0
DISTRIBUIȚI

 

Hunter Biden, fiul fostului vicepreședinte american Joseph Biden, ar fi colaborat la un moment dat cu omul de afaceri român Gabriel Popoviciu, care a fost condamnat pentru fapte de corupție, relata postul Fox News în mai 2019, citând cotidianul cotidianul The New York Times.

„Pe lângă activitatea la compania de energie Burisma din Ucraina, Hunter Biden a consiliat un om de afaceri român cu legături cu Statele Unite, Gabriel Popoviciu, ale cărui tranzacții imobiliare au fost vizate de investigații, potrivit unor persoane familiare cu situația”, relatau jurnaliștii americani în urmă cu cinci luni.

Rudolph Giuliani, avocatul personal al președintelui american Donald Trump, a avertizat duminică cu dezvăluiri despre afacerile familiei lui Joseph Biden în România.

„Hunter Biden spune: «Nu am făcut nimic rău».


Stop, stop, nicio investigație. Nimic. Toate aceste lucruri ar fi trebuit să înceteze când președintele Donald Trump a spus că nu a făcut nimic rău”, a continuat Giuliani, criticând atitudinea presei americane față de președintele SUA, susținând că ar fi subordonată intereselor Partidului Democrat.

„Presa nu relatează aceste lucruri. Dar eu am toate informațiile. Sunt numeroase lucruri care vor apărea. Nu am trecut încă la România. Să vedeți când vom ajunge la România (…)”, a subliniat Giuliani, numindu-l „escroc” pe Hunter Biden, ale cărui afaceri în Ucraina, China și alte țări au devenit o țintă pentru republicani și Trump.

Camera Reprezentanţilor din SUA a lansat o investigaţie parlamentară care ar putea conduce la iniţierea procedurii demiterii președintelui Donald Trump, suspectat că ar fi cerut Ucrainei anchetarea fostului vicepreşedinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA, şi a fiului acestuia, Hunter Biden.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.