„Fratele” interlopilor din Timișoara și funcționărimea din primărie, instructaj anticorupție FOTO

„Fratele” interlopilor din Timișoara și funcționărimea din primărie, instructaj anticorupție FOTO

14
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1597659258">

Sala Capitol a Filarmonicii „Banatul” din Timișoara a fost astăzi după-amiază luată cu asalt de angajații primăriei Timișoara și a șefilor de deconcentrate după ce primarul Nicolae Robu i-a convocat pe toți la o prezentare anti-corupție, eveniment organizat de Serviciul Județean Anticorupție Timiș al Direcției Generale Anticorupție. Pe lângă funcționari, la eveniment au venit primarul Robu, dar și șefi ai societăților din subordinea primăriei. Printre aceștia s-a aflat și Ioan Naselu, șeful de la Piețe SA, care recent a fost audiat de DIICOT ca martor în dosarul de crimă organizată condusă de Lucian Boncu.

Reprezentantele SJA Timiș au prezentat mai multe clipuri video, inclusiv cu operațiunile DGA de la vămile României. „Ce ne arată atâtea imagini cum iau ăștia șapgă, că doar știm cum funcționa sistemul”, comentau două funcționare plictisite. Unul dintre oamenii de încredere al primarului, Sanda Greblă, s-a plictisit și a plecat mai repede din sală, tocmai când pe ecran rula un filmuleț cu prinderea în flagrant a unui bărbat care a dat mită unui polițist de frontieră.

Ultima prezentare a fost un videoclip cu numărul anti-corupție al DGA, 0800.806.806, iar o agentă de la DGA le-a citit celor prezenți definițiile principalelor infracțiuni de corupție – dare și luare de mită.

Ioan Nasleu a plecat de la sala Capitol împreună cu directorul general al Colterm, Emil Șerpe, cel care l-a angajat consilier economic pe un fost condamnat pentru corupție, după cum a dezvăluit ieri PRESSALERT.ro.

În următoarele zile, cei de la DGA vor merge și în alte instituții publice pentru această campanie de informare și conștientizare anti-corupție.

14 COMENTARII

 1. Alooo DGA, voi cu atâta prevenție ii învățați cum să se ferească, sa și găsească alte metode noi. Voi DGA în loc sa i urmăriți, voi vă dați bună ziua și la revedere. Asta e tare unde DGA face prevenție de 30ani, iar când se dau în gât uni pe alții ei habar nu aveau, au fost la prevenție și nu pot să facă doua lucruri deodată.
  Toți râd de DGA, cu atâta prevenție.

 2. Cum să stai tu ofițer cu grade grele, lângă omul Mafiei, așa ceva nici în Congo nu am auzit.
  Ăla ieri a ieșit din Diicot, suspect cu lagaturi cu Mafia drogurilor și al terorii, iar voi ofițeri DGA ați permis și ați interacționat cu acest specimen, chiar nu vă respectați meseria și gradele de pe umeri.
  Acum după ce Diicot lucrează cu adevărat, voi acum vă faceți că lucrați. Ce atâta prevenție când toți din primărie vor de șpagă că uni din colegii lor sunt bănuiți.

 3. Fratele interlopilor ia învățat pe colegii lor, cum stă treaba cu sechestrarea, sau cu trasu pe nas.
  Frăție între Primărie, DGA, și omul, fratele interlopilor unde au schimbat modalități, și modalități de așa zisa prevenire.
  Dacă nu era arestată brigada venea și ea.
  Felicitări DGA pt înfrățire cu Nasleu,

 4. După război, mulți viteji se arată, hopa și DGA abia acum, dar niciodată nu e târziu. Păcat că au plecat fără pachet, puteau și ei să ia vrei62, 3 cu ei la birou sau măcar pe Nasleu.

 5. Dar DGA mai există, felicitări că mai dați un semn de viața. Și așa dacă în alt mod nu sunteți în stare. Diicot cu acțiunea și voi cu instructajul. Așa e în Romania, unul cu sapa și doi cu mapă. A venit și Dorel.

 6. Dintr-o data contează și cetățeanu, până acum cei de la DGA erau în vacanță, cu supravegherea din fisa postului, sigur sunt în vacanța. Poate mai lucrează și ei ceva pe viitor. Baftă așteptam cu drag, normalitatea în comunitate.

 7. Domnule Bota de ce nu mai puneți poza cu sacoul cel roșu aprins a fratelui interlopilor, Nasleu cu acel sacou este6de vis, este idolul femeilor, vă rugăm poza cu sacoul rosu aprins. Să vadă lumea omul după vorbă, după port. Eu nu mai zic nimic de sacou las și pe alți cu părerea. Parcă ești din alt film. Ești un rafinat, precum ești în toate. Dragutule. Când mai mergi la diicot, te rog puneți acel sacou fermecat, de un rosu aprins, ești de vis, o să vezi că dai procurorii pe spate. Pa

 8. Alooo DGA, de puzuri date fără acte legale, spatii verzi distruse, terenuri furate de la stat, voi cei din DGA ați auzit, scrie Dragoș Bota de ele non-stop, și voi faceți socializare cu cei din primărie. Doamne oameni buni în ce țară trăim. De ce voi DGA nu vă dați interesul la modul cel mai serios să faceți curățenie sau deratizare in această primărie.
  Eu cred că sunteți pe o mână cu cei din primărie ca și bineînțeles Politia.
  Păi șeful Politiei face chefuri și petreceri cu fratele interlopilor. Nasleu cu care și voi DGA, socializati.
  Noi cetățeni ce să mai credem.
  Va mulțumim.

 9. Dar de ce să le arătați cum se ia mită, credeți că nu știu, sau ce ați venit la grădiniță să le spuneți copiilor că nu au voie să mintă că le creste nasu. Dar ei ce când s au angajat în primărie nu știu că nu au voie să ia mită. Nu înțeleg de ce această prevenție.

  Dar de ce cu cetățeni de rând nu face nimeni nici o prevenție??????????????

  Deoarece prevenția se face de acasă, până la 7 anișori.

  Ce a vrut DGA să ne arate nou publicului?????

  Oare a fost ideea domnului primar Robu Nicolae????????

  Să ne arate noua, cetățenilor că primăria este frate cu DGA ul???????

  Domnule rimar Robu Nicolae nu mai etapati cu aceste acțiuni că va veni vremea și ziua spovedaniei și atunci, o ziceci ca a-ți fost pe hol când au fost colegii de la DGA cu prevenția.

  Robu tot timpul zice că răspundeți doar pt faptele lui.
  Greșit.
  Dragă robulachhe răspunzi și pt ce i ai pus pe alții să facă pt tine, cred că de asta ai uitat.
  Oare DGA ul a făcut prevenție și pe această temă.

  Primare noi publicul așteptăm să vedem ziua când Nasleu, cel vestit va fi înfrățit cu fapte de corupție.

  Frăția Fraților

 10. Aloo,ce fumati? Ce legatura are DGA cu DIICOT,doar ca sunt institutii ale statului.Si sa zica cineva dintre cunoscatorii de mai sus de ce fapta de coruptie a fost acuzat Nasleu????Va dati toti frustratii cu parerea…..

  • Asta e problema că autoritățile nu vor să vadă tot ce face Nasleu, bob. Dar tu din ce organizație faci parte.??? Știm că Nasleu proteja mai multe organizații mafiote. Așa zic toți din oraș. Doar poliția nu vede. Poate că vede dar dacă șeful lor o da în dragoste cu el, ce crezi ca cine vb.
   Vrem dreptate și bunul simt doar normalitate.

 11. D.G.A. citiţi mesajele oamenilor din care rezultă că ei ştiu că Primăria Timşoara pocneşte de corupţie şi VOI NU VEDEŢI, NU PRINDEŢI NICI UN CORUPT deşi statul vă plăteşte pentru asta, ci doar îi instruiţi. Nici nu vă trebuie telverde ca să vedeţi marea de corupţie de la Primărie, mediu poliţie etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.