Fuckup Nights Timișoara, la ediția cu numărul 13. Totul despre greșelile din...

Fuckup Nights Timișoara, la ediția cu numărul 13. Totul despre greșelile din spatele unor povești de succes

0
DISTRIBUIȚI

Fuckup Nights Timișoara pune la cale o întâlnire de Halloween, în care ne propune să dăm piept cu spiritele eșecurilor care ne bântuie existența și să le îmblânzim cu mult curaj și umor.  Cei trei Fuckup Wizards ai ediției cu numărul 13, pregătiți să își expună public poveștile despre eșec, dezamăgirile trăite, dar și lecțiile învățate sunt personalități de succes, preocupate de comunitatea din care fac parte și care nu se feresc să recunoască faptul că uneori au mai și greșit.  Este vorba despre psihologul Mircea Dragu, de la Centrul DMC – Psihoterapie și Educație Complementară, barmanul profesionist Lucian Turcu – creatorul Cabinet 3 și scriitorul Tudor Crețu – directorul Bibliotecii Județene Timiș „Sorin Titel”.

„În cadrul serilor Fuckup Nights învățăm că e perfect ok să greșim și că nimeni nu atinge succesul fără să treacă prin cursa obstacolelor cu eșecuri.


Iar faptul că aceste persoane de succes aleg să și vorbească autentic despre experiența lor este cu atât mai inspirațional și benefic“, spun organizatorii.

Conceptul Fuckup Nights s-a născut în 2012, în Ciudad de Mexico. Astăzi, evenimentele sunt organizate în peste 300 de orașe din 86 de țări. La Timișoara, Fuckup Nights este organizat de Atu Advertising.

Pentru participare puteți să vă înscrieți AICI, iar biletul de intrare, în valoare de 30 de lei, se plătește la fața locului.

Fuckup Nights Timișoara #vol.13 va avea loc în 31 octombrie, de la ora 19, la Ambasada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.