Informatica Timişoara, încă trei puncte câştigate pe parchet, două pierdute la comisii

Informatica Timişoara, încă trei puncte câştigate pe parchet, două pierdute la comisii

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Informatica Timisoara / Facebook

Informatica Timişoara a câştigat restanţa de la Odorheiu Secuiesc, meci care a contat pentru etapa a 2-a a Ligii I la futal. Bănăţenii pregătiţi de Vitor Costa s-au impus cu 2-0 pe final în urma golurilor marcate de Milovac şi portarul Voin. Dacă pe parchet s-au câştigat trei puncte, în birouri timişorenii au pierdut două din cauza datoriilor către un fost component.

În weekend timişorenii s-au impus fără probleme în runda a 4-a, pe terenul Clujanei Cluj, scor 8-1.


Astăzi, Informatica a jucat partida restantă din etapa a doua, pe terenul Odorheiului, care a rămas cu trei puncte în clasament.

Jocul a fost foarte strâns. În ciuda unor ocazii avute de ambele echipe scorul alb a persistat până aproape de închere. Informatica a fost însă mai consistentă, Ristic a fost aproape de o reuşită. În timp ce Manya a avut o ocazie mare pentru gazde, când a trimis pe lângă Voin, dar şi pe lângă poartă.

În minutul 39 Milovac a spart gheaţa cu un şut în poarta goală după ce a driblat şi portarul. Apoi, după un atac al gazdelor, portarul Voin a repus mingea în joc din mână şi a şutat lobat, reuşind să înscrie în poarta lăsată liberă pentru un om suplimentar. S-a încheiat 2-0 pentru oaspeţi.

Tot azi a fost publicată decizia Comisiei de Disciplină în speţa legată de datoriile către Dumitru „Mimi” Stoica, fost jucător al Informaticii. Vestea e proastă pentru timişoreni, care au fost depunctaţi cu două puncte pentru perioada 18.09-2.10.2019. De asemenea timişorenilor le-a fost interzis dreptul de a transfera/legitima jucători. Informatica trebuie să facă dovada plăţilor faţă de creditorul Dumitru-Mimi Stoica până la data de 23 octombrie pentru a evita alte depunctări.

Dacă luăm în calcul depunctarea timişorenii au şapte puncte după patru etape şi ocupă tot locul 2, fiind în spatele celor din Miercurea Ciuc (9 puncte).

Următorul joc în campionat pentru Informatica va fi abia pe 3 noiembrie, acasă cu Dunărea Călăraşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.