Nasleu, alături de soția primarului Robu, la Fashion Week, după audierea de...

Nasleu, alături de soția primarului Robu, la Fashion Week, după audierea de la DIICOT în dosarul grupării Boncu UPDATE Mesaj arogant pe Facebook

2
DISTRIBUIȚI

După ce a fost audiat ca martor la DIICOT Timișoara în dosarul în care procurorii anti-mafia investighează mai multe cazuri de violențe comise de gruparea lui Lucian Boncu, inclusiv sechestrarea și maltratarea unui bărbat într-un club de jocuri, Ioan Nasleu s-a dus la Fashion Week.

Un cititor PRESSALERT.ro ne-a trimis o fotografie în care prietenul de chefuri al liderilor interlopi din Timișoara, îmbrăcat cu costum și cămașă negre și cravata galbenă, stă la prezentarea de modă alături de soția primarului Nicolae Robu, explicându-i ceva preocupat.


După prezentare, Nasleu nu a ezitat chiar să schițeze câțiva pași de dans. De asemenea, la eveniment a fost și colegul său de partid, Nicu Bitea, directorul general al STPT. În timp ce Nasleu era la serbare, ”frații” lui cărora le făcea dedicații, plecau la ”răcoare”, cu noi ordonanțe de reținere pe 24 de ore.

UPDATE 1 Nasleu a primit mai multe punguțe cu materiale promoționale de la sponsorii evenimentului. După ce PRESSALERT.ro a publicat articolul, Nasleu și-a postat pe contul său de Facebook două fotografii de la eveniment, alături de Iulia Albu, cu mesajul ”să ai clasă înseamnă să păstrezi tăcerea în fața proștilor, chiar și atunci când ai multe de spus”.

 

2 COMENTARII

  1. El păstrează tăcerea la audieri chiar având multe de spus ??? Îi face proşti pe anchetatori sau despre cine vorbeşte ? Sperăm ca justiţia să-l pună unde-i este locul cuvenit !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.