Irina Rimes, „antrenoarea“ de la Vocea României, susține un concert la Timișoara

Irina Rimes, „antrenoarea“ de la Vocea României, susține un concert la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Irina Rimes, artista cunoscută și datorită prezenței sale ca „antrenoare“ în emisiunea Vocea României va susține un concert la Timișoara, vineri, 25 octombrie, după ora 23, la Epic Vara.

Recent, Irina Rimes a lansat clipul piesei „Nimeni”, în ale cărei versuri se vorbește despre iubire, gelozie, paranoia și căutări. Irina vine cu o perspectivă realistă și dură prin versurile care creează o imagine a unei relații aflate în descompunere.

Irina Rimes a cucerit publicul cu single-ul „Visele”, ce a ocupat prima poziție în topurile radio și TV din România.


Ulterior, artista a compus și lansat două trilogii, „Iubiri secrete” și „Trilogia II”. În 2017, Irina a lansat primul ei album, „Despre el”. Bazat pe poveștile și trăirile Irinei, materialul conține 10 piese, completate de un scurtmetraj video. Pe album s-au regăsit single-urile: „Bandana” feat. KillaFonic, „Bolnavi amândoi”, „Cosmos”, „Octombrie Roșu” și „Eroii pieselor noastre”. Toate acestea s-au clasat în topul căutărilor YouTube încă din ziua lansării, iar „Bolnavi amândoi” a ocupat mai multe săptămâni la rând prima poziție a topurilor radio și TV.

Anul 2018 marchează debutul Irinei ca jurat la Vocea României, precum și lansarea celui de-al doilea album, „Cosmos”, o colecție de 12 piese lansate sub formatul unei cărți-album ce nu conține doar un simplu CD. Cartea prezintă un set de poezii scrise de Irina însăși, însoțite de o serie de fotografii exclusive cu artista. Anul acesta, Irina Rimes a susținut un recital la Cerbul de Aur 2019, iar din luna septembrie, publicul o poate urmări din nou la Vocea României, unde este antrenor alături de Smiley, Tudor Chirilă și Horia Brenciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.