„Joga bonito” a revenit în „Olimpia”: Noua Informatica Timişoara a învins-o clar...

„Joga bonito” a revenit în „Olimpia”: Noua Informatica Timişoara a învins-o clar pe Autobergamo Deva

0
DISTRIBUIȚI
sursa foto: Informatica Timişoara / Facebook

Victorie destul de surprinzătoare ca scor a Informaticii Timişoara contra rivalei vestice Autobergamo Deva. Bănăţenii s-au impus cu 5-2 în faţa hunedorenilor, aflaţi în scădere „de turaţie” din cauze financiare în acest an. De partea cealaltă pentru noul angrenaj pregătit de Vitor Costa a fost primul succes stagional.

Deva s-a prezentat pe Bega cu patru jucători luaţi de la timişoreni. Un tânăr, Nastai, a deschis scorul pentru gazde. Montero apoi a nimerit bara pe finalul reprizei înainte să găsească şi plasa lui Vlad Iancu.

2-0 la pauză părea un scor bun, dar acesta a fost îmbunătăţit de Informatica, grupare care avea de luat şi o revanşă în faţa Devei după precedenta partidă pierdută de ea la scor.


Iulian Cojocarul a făcut 3-0, pentru ca un autogol după o acţiune făcute de Ristic să ducă la o diferenţă de patru goluri pe tabelă.

Devenii au avut o revenire de orgoliu pe final, dar au reuşit să marcheze doar de două ori. Prin Andre Sasse, o minge ridicată peste Voin, respectiv Mihnea Toader. În fine, când Autobergamo forţa fără portar golul 3 măcar, Milovac a profitat de poarta lăsată goală şi a stabilit totodată scorul final, 5-2. Deşi Mihnea Toader a mai lovit o dată bara în ultimele minute, Informatica a controlat partida, atât tactic, cât şi tehnic, noii străini arătând dezinvoltură în joc.

Pentru Informatica a fost prima victorie a sezonului iar noua trupă dă semne că poate să facă o figură frumoasă în noul sezon. Duminică, 6 octombrie, de la ora 15, timişorenii joacă pe terenul Clujanei Cluj în runda a 4-a a Ligii I la futsal. Atât Deva, cât şi „Info” au două partide disputate în noul campionate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.