Liberalul Nasleu, ”fratele” liderilor interlopi timișoreni, atac disperat la adresa editorului șef...

Liberalul Nasleu, ”fratele” liderilor interlopi timișoreni, atac disperat la adresa editorului șef al PRESSALERT.ro după modelul Robu

1
DISTRIBUIȚI

Ioan Nasleu, prietenul de chefuri al liderilor interlopi ridicați, astăzi, de DIICOT pentru trafic de cocaină, a lansat, în această seară, un atac disperat la adresa editorului șef al PRESSALERT.ro, jurnalistul Dragoș Boța. Asta după ce ziaristul a reamintit în cadrul articolului despre legăturile liberalului Nasleu, omul de încredere al primarului Timișoarei,  cu interlopul Lucian Boncu și despre dedicația făcută într-un club de manele ””pentru frații lui, pentru armata lui, pentru Luci Boncu, pentru Alin Oiță, pentru Barbu, Sașa, pentru Marin Gheța, toată brigada”. Ulterior, informațiile au fost preluate de principalele canale media naționale.

După ce la amiază, primarul Nicolae Robu  scria pe pagina sa de Facebook despre siguranța în Timișoara și ”jurnaliști cu minte puțină și lipsiți de caracter, care o împroașcă nonstop cu noroi”, pe seară, Ioan Nasleu s-a dezlănțuit – a scris un text fluviu, scris tot cu litere de tipar și fără prea multe semne de punctuație. ”DOMNUL ZIARIST S-A TREZIT IN ACESTA DIMINEATA DE 23 OCTOMBRIE PUBLICAND CU MARE POFTA O STIRE DESPRE O PERCHEZITIE MATINALA IN COMUNA GIROC DE LANGA TIMISOARA, IN TEXT CE SA VEZI, APARE NUMELE FOSTUL CONSILIER AL PRIMARULUI TIMISOAREI, IONUT NASLEU, SUBSEMNATUL ,DIN TITLU PAREA CA E SI EL “EU”VIZAT DE PERCHEZITIE. ACEST ZIARIST DE MARE CLASA, STIE SA SCRIE UN TEXTE IN STILUL SAU, E CONSACRAT PE ASTA, INSA PRIN INFORMATIILE LUI SE PIERDE CONTEXTUL, CU ALTE CUVINTE INFORMATIA DE LA ACEST ZIARIST DEVINE AUTOMAT DEFORMATA PENTRU PUBLICUL LUI. INTREB, UNDE ITI ESTE DEONTOLOGIA, DOMNULE, AIA DE LA SCOALA DE JURNALISM ?”, a scris Nasleu.

Cel cu care Robu a fost în iarnă în concediu și-a cerut scuze prietenilor săi ”CA ACUM 25-30 DE ANI M-AM IMPRIETENIT CU VOI, DE ALTFEL CU MULTA LUME AICI LA TIMISOARA, OAMENI CARE AU AJUNS MINISTRI, OAMENI DE AFACERI, PROFESORI,PROCURORI, JUDECATORI, AVOCATI, DAR UNII AU AJUNS ASA ZISI INTERLOPI, DAR RECUNOSC SUNT PACATOS CA SUNT PRIETEN CU ANUMITI OAMENI DE ZECI DE ANI, RAMAN PRIETENII MEI INNDIFERENT DE ORICE, IMI ASUM PRIETENIA CU EI.


INTOTDEAUNA AM SUSTINUT ACELASI LUCRU, CINE FACE VREO GRESEALA, VREO INFRACTIUNE, TREBUIE SA PLATEASCA, SUNT PENTRU LEGE SI ADEVAR. TOTI TREBUIE SA RASPUNDA IN FATA LEGI INDIFERENT DE POZITIA SOCIALA. DAR VAD CA PACATUL MEU LEGAT DE PRIETENIA PE CARE O PORT UNOR OAMENI SI IN FELUL ASTA AJUNG IN VIZIUNEA ZIARISTICA A ACESTUI DOMN, SA FIU PONEGRIT APROAPE ZILNIC PE BLOGUL DE STIRI CU PRETENTII DE ZIAR ON LINE. PRESS ALERT, CAM ALERT MAI MULT DUPA BANI, RUSINE DOMNULE ZIARIST”. Nasleu l-a acuzat pe Dragoș Boța că ar fi ”jurnalist șpăgar” și ”TE CUNOSC DE ATAT TIMP SI STIU, ESTI UN FRUSTRAT SI UN SPAGAR, VOI DOVEDI ACEST LUCRU, CU ACTE”.

Nasleu a încercat să se scuze și în fața șefului său de partid și administrație, susținând ”NU INTELEG CE LEGATURA ARE IN STIREA DE ASTAZI CEL MAI IMPORTANT OM AL TIMISOAREI, PRIMARUL NICOLAE ROBU, BANUIESC, DENIGRAREA DE CARE TE OCUPI CU MARE INTERES, DOMNULE ZIARIST”. Postarea se termină în stil Nicolae Robu cu mesajul ”PACATUL MEU E CA SUNT CORECT, IAR COMENTATORII DE SERVICIU DE PE SITE-URI DIN MEDIUL ON LINE SUNT NISTE FRUSTRATI, SE ASEAMANA CU TINE, DOMNULE ZIARIST. PS. L-AS INTREBA DE DOMNUL ZIARIST…TU AI FRICA DE DUMNEZEU? SAU NU AI NICI O SANSA PENTRU CA ESTI PREOCUPAT SA ARUNCI CU VENIN IN FIECARE ZI, CONTRA COST. SA FII SANATOS SI SA TE BUCURI DE SPAGA. RUSINE DOMNULE ZIARIST, IMI ESTE SILA DE TINE SI MILA DE CITITORII TAI.ROG SHARE PS Când scrii de mine ai maxim 15 like-uri, de fapt ți le dublez 👍”. 

Jurnalistul Dragoș Boța a declarat că ”postarea din această seară a domnului Nasleu nu dovedește decât faptul că îi este frică. Frică de ce ar putea spune cei din armata sa, frații lui, cum îi numește. Aceștia știu multe și, aș putea paria, că au și probe pentru spusele lui. Acuzațiile acestea cu șpăgi, contracte și atacurile la persoană sunt cele mai bune dovezi că adevărurile publicate de mine deranjează. Încet, încet, dezvăluirile noastre sunt confirmate de autoritățile statului. Nu mă sperie șantajul cu prezentarea contractelor pentru că nu este nimic ilegal, cum sugerează, în stil de securist răspopit, cel garantat de Nicolae Robu. Este un text plin de minciuni legate de mine, cum ar fi că aș fi picat concursul pentru a deveni polițist. Niciodată nu am fost la vreun concurs de acest gen, dar șeful de la Piețe SA încearcă să acopere cu minciuni adevărul despre legăturile sale cu interlopii traficanți de cocaină. Limbajul urii promovat ani de zile de cel care conduce primăria Timișoara este preluat de slugoii din jurul său. Nu voi ceda presiunii pentru că rămân la credința că publicul trebuie să știe realitatea”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.