Liderul PSD Timiș, despre moțiunea de cenzură: Unul dintre cele mai penibile...

Liderul PSD Timiș, despre moțiunea de cenzură: Unul dintre cele mai penibile acte

0
DISTRIBUIȚI

Liderul PSD Timiș, Călin Dobra, a criticat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, care a fost depusă de partidele din opoziție la Parlament în această săptămână.

Astfel, Călin Dobra a precizat că moțiunea de cenzură ”este unul din cele mai penibile acte posibile care au fost depuse în istoria Parlamentului României. Sunt opt pagini și jumătate, din care mai multe sunt paginile cu semnături. Nu semnăturile duc la trecerea moțiunii, ci votul. Vă asigur că PSD la nivel național are voturi suficiente astfel încât actualul guvern să-și continue activitatea”.

De asemenea, președintele PSD Timiș a mai susținut că, în acest moment, în România s-a format un nou CDR (Convenția Democrată Română), alcătuit din partidele aflate în opoziție care nu ar reprezenta ”o opoziție la nivelul Parlamentului, ci un comitet de sprijin al candidaturii lui Klaus Iohannis la președinția României”.

Totodată, Călin Dobra s-a arătat surprins de faptul că printre semnatarii moțiunii de cenzură se numără și membri ALDE, afirmând că ”practic, foștii colegi de guvernare au votat împotriva lor.


Foștii noștri colegi de la ALDE au fost în postura de miniștri, de secretari de stat la nivel guvernamental”.

Liderul PSD Timiș mai crede că partidele care au semnat moțiunea de cenzură ”nu au nicio direcție”. ”Sunt convins că nu-și vor armoniza ideile și nu vor veni cu o propunere serioasă de guvernare. Unii vor anticipate, alții resping această idee, unii vor guvern tehnocrat, alții vor guvern politic. Această lipsă totală de organizare din partea opoziției arată că nu știu nici ei ce vor. PSD este un partid serios, care și-a asumat actul de guvernare. Sunt ferm convins că după 10 octombrie, când va fi votată această moțiune, nu se va mai putea discuta de anumite blocaje și Klaus Iohannis va înțelege că trebuie să dea drumul la guvern”, a conchis Călin Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.