Lovitura decisivă a DIICOT – camere de supraveghere montate în casa liderului...

Lovitura decisivă a DIICOT – camere de supraveghere montate în casa liderului interlop Boncu și într-o vulcanizare unde se consuma cocaină UPDATE 2 Decizia instanței

5
DISTRIBUIȚI

Anchetatorii din dosarul de trafic de cocaină, în care aseară au fost reținute 14 persoane, în frunte cu liderul interlop Lucian Boncu, au reușit să obțină probe zdrobitoare după două mișcări surpriză care, ieri, i-au lăsat fără aer pe inculpați când au ajuns la audieri. În timpul investigației desfășurată într-un secret total de un procuror DIICOT și câțiva polițiști antidrog, care au avut sprijinul structurilor de filaj din alte județe, au reușit să obțină probe direct din casa în care locuia Lucian Boncu și unde se consuma cocaină în grup.

Surse demne de încredere au declarat pentru PRESSALERT.ro că anchetatorii au instalat o cameră de supraveghere pe un frigider, fiind înregistrate luni la rând întâlnirile lui Boncu cu alți consumatori de cocaină. De la pregătirea drogurilor, până la consum, totul a fost înregistrat.


Inclusiv discuțiile purtate în camera respectivă de liderul interlop. Când a văzut câteva dintre înregistrări și stop cadrele, prietenul de chefuri al lui Ioan Nasleu, omul de încredere al primarului Timișoarei, a rămas fără cuvinte în fața anchetatorilor și a avocaților prezenți la audieri. În timpul audierilor, mai mulți dintre participanți, puși în fața probelor zdrobitoare, s-au „spart” și au recunoscut rolul cheie în traficul cu cocaină din Timișoara.

De asemenea, anchetatorii au reușit să monteze o altă cameră de supraveghere într-o vulcanizare de pe strada Demetriade, unde, într-un birou, se organizase o cameră de prizat cocaină. Aici au fost înregistrate, de asemenea, imagini cu consumatori de cocaină care se serveau de pe o farfurie pe care era puse drogurile. Astăzi, cei 14 reținuți urmează să fie prezentați cu propunere de arestare preventivă Tribunalului Timiș.

UPDATE 1 DIICOT a cerut, astăzi, Tribunalului Timiș arestarea pentru nouă dintre cei 14 inculpați din dosar care ieri au fost reținuți – Lucian Boncu, Paul Ștefan, Marius Oltean, Alin Cionca, zis „Becali”, Banciu Remus, zis „Coco”, Sebastian Dragoș Bodea, Deian Miloșev, Gabriel Drăgan și Stelian Bona, zis „Bibi”. Cererea de arestare este programată să se judece începând cu ora 15.00.

UPDATE 2 Magistrații Tribunalului Timiș a decis arestarea celor nouă suspecți, fără excepție, pentru 30 de zile.

5 COMENTARII

  1. Uraaaaaa, noroc cu diicotul care este la datorie. Felicitări Diicot, noi comunitate avem nevoie și vine într-un moment în care toată societatea din România și au pierdut încrederea, dar se vede că niciodată nu e târziu pt nimic dacă vrei sa ți faci datoria. De ce oare parvenitul de Nasleu, nu se șterge sub nas când da în poze, oare nu ar trebui Diicot să ia probe, poate sa ar dovedi ca ne este faina tip nulas cum susține, sau poate dacă ar face pipi în sticluță și nu pe ziariști ar putea într-adevăr să iasă adevărul la suprafață, și după și restul. Ce zici fost securist, am dat un pont organelor de anchetă. Nesleu dute, fugi cât mai poți că se aude tic tac, tic tac, dar să ți mai zic ceva, tu te uiți în oglindă, îți place ce vezi sau îți pui după urechi 100euro, și așa într-adevăr te vezi mai simpatic. Hai pa, pe curând.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.