Se redeschide traficul rutier pe Podul Eroilor. Ce mai este de făcut...

Se redeschide traficul rutier pe Podul Eroilor. Ce mai este de făcut la Podul Dragalina

0
DISTRIBUIȚI

podul dragalina

Vești bune pentru șoferii din Timișoara. Nicolae Robu a anunțat, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la sediul Primăriei Timișoara, că a fost stabilită data la care va fi dat reluată circulația peste Podul Eroilor. Astfel, potrivit edilului-șef, acest lucru se va întâmpla luni dimineața.

„Am decis ca luni să deschidem circulația pe Podul Eroilor. V-am spus până acum că e o dorință să deschidem circulația pe parcursul acestei săptămâni, eventual luni. După ce m-am consultat cu cei implicați, am ajuns la concluzia că pot anunța astăzi că luni dimineață vom da drumul la trafic pe Podul Eroilor. Așa cum am mai menționat, se va lucra în continuare la finisaje, în ceea ce privește pistele de biciclete, trotuarele pe care le avem pe ambele părți, se va lucra la finisaje și la balustrade, la parapeții pe care îi avem.


Sunt montate balustradele la Podul Eroilor, dar aceste lucrări nu vor perturba cu nimic traficul. Vrem ca luni dimineață să fie totul în ceea ce privește carosabilul cum scrie la carte, marcat corespunzător și funcțional din toate punctele de vedere”, a explicat Nicolae Robu.

În ceea ce privește lucrările la Podul Dragalina, primarul Timișoarei a precizat că mai sunt de făcut finisaje, iar balustrada provizorie trebuie înlocuită, însă este nemulțumit de mobilizarea de pe acest șantier.

„Parcă s-au mai dezmorțit (n.r. muncitorii) după ce i-am muștruluit că au lăsat-o mai moale după ce am dat drumul la circulație. Este adevărat că am pus presiune foarte mare pe firmă până la acel moment, însă m-aș fi așteptat să o țină în același ritm, să terminăm cât mai repede. Readuc aminte că termenele sunt martie, respectiv aprilie 2020. Deci, nu vorbim despre întârzieri, dar vorbim despre ceea ce s-ar fi putut face cu o mobilizare la fel de bună ca înainte de a da drumul la circulație și, din păcate, am constatat că nu s-a făcut. Balustradele de la Podul Dragalina sunt cu titlu provizoriu, ele nici nu arată bine și nici nu au rezistență. Se vor monta în curând și balustradele definitive și apoi se va lucra la finisaje și acolo. Trebuie placat cu granit, sunt tot felul de operații, se vor aplica ornamente și pe partea frontală, se mai lucrează la tencuieli, lucruri de genul acesta mai sunt de făcut acolo, care nu ar dura foarte mult timp dacă ar exista o concentrare corespunzătoare”, a detaliat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.