Mai multe zone din Timișoara, fără curent electric. Cum a apărut defecțiunea

Mai multe zone din Timișoara, fără curent electric. Cum a apărut defecțiunea

0
DISTRIBUIȚI

O parte din sudul Timișoarei a rămas fără alimentare cu energie electrică în această dimineață, după o manevră greșită a unui muncitor care opera un utilaj.

„Vineri, 11 octombrie 2019, a fost înregistrat un incident produs în proximitatea instalațiilor de înaltă tensiune din gestiunea E-Distribuție Banat.


Astfel, în jurul orei 8.20, în apropierea stației de transformare Timișoara, din cauză că un utilaj de construcții s-a apropiat prea mult de linia electrică de înaltă tensiune, s-a amorsat un arc electric, în urma căruia a fost afectată alimentarea cu energie electrică a consumatorilor deserviți de stațiile de transformare Azur, respectiv Fratelia. Din fericire, persoana aflată în autoturismul utilitar nu a fost afectată de acest incident. Specialiștii E-Distribuție Banat au intervenit rapid, astfel că realimentarea consumatorilor afectați a fost posibilă prin preluarea pe alte surse disponibile, în scurt timp de la producerea evenimentului. Reamintim tuturor persoanelor fizice dar și companiilor să acorde o atenție sporită în situația în care derulează diverse activități în preajma rețelelor de distribuție a energiei electrice. Indiferent de tipul de instalație în preajma căruia se efectuează aceste lucrări, pot avea loc incidente neplăcute în cazul în care distanțele de siguranță nu sunt respectate”, au transmis reprezentanții E-Distribuție Banat.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.