Migranți în sens invers. Doi pakistanezi, prinși în timp ce încercau să...

Migranți în sens invers. Doi pakistanezi, prinși în timp ce încercau să treacă ilegal granița cu Serbia

0
DISTRIBUIȚI

Două persoane au fost prinse de polițiștii de frontieră în Timiș, la granița dintre România și Serbia, la sfârșitul săptămânii trecute, când încercau să treacă fraudulos granița. Spre deosebire de majoritatea migranților care caută drumul spre Occident, cei doi au luat-o în sens invers și încercau să ajungă în… Grecia.

Sâmbătă seara, în jurul orei 21.30, cu ajutorul sistemului de supraveghere cu termoviziune, oamenii legii din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Jimbolia i-au depistat pe cei doi la doar 50 de metri de granița cu Serbia.


Au fost interceptați și duși la sediul poliției de frontieră pentru cercetări.

S-a stabilit că este vorba de două persoane din Pakistan, tată și fiu, în vârstă de 39, respectiv 5 ani. Ambii erau solicitanți de azil în România, iar bărbatul le-a declarat oamenilor legii că intenționau să ajungă în Grecia.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cele două persoane fiind predate la Centrul de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Timişoara, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.