Minoră dată dispărută după ce a plecat de la școală, dar nu...

Minoră dată dispărută după ce a plecat de la școală, dar nu a mai ajuns la centrul de plasament UPDATE Unde a fost găsită fata

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unei minore, de 16 ani, dispărută de pe raza municipiului Lugoj.

„La data de 04 octombrie a.c., la ora 20.20, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizaţi despre dispariţia unei minore, de 16 ani, din Lugoj.


La data de 04 octombrie a.c., Majlat Raomna ar fi plecat de la şcoală în jurul orei 13.00 fără a se mai întoarce la Centrul de Plasament din Lugoj. Semnalmente: înălțime 1.60 m, păr lung şaten, ochii căprui, faţă rotundă. La data disparitiei purta o bluză roz, pantaloni negri tip blug şi încălţăminte sport albă”, a transmis IPJ Timiș.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

UPDATE Minora în vârstă de 16 ani a fost găsită astăzi, la prietenul ei. IPJ Timiş a transmis că tânăra nu a fost victima vreunei infracțiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.