Motivul pentru care muncitori ai SDM scot plăci din pavajul din Piața...

Motivul pentru care muncitori ai SDM scot plăci din pavajul din Piața Victoriei și le pun la loc

1
DISTRIBUIȚI

Mobilizare de forțe, în ultimele zile, în Piața Victoriei. Muncitori ai Societății de Drumuri Municipale Timișoara au primit ordine de a scoate plăcile din pavajul din această zonă. Nicolae Robu a explicat că este vorba despre un experiment care are loc în Piața Victoriei, pentru a se vedea câte dintre plăci mai sunt bune pentru a fi refolosite.

„Noi avem angajamente pentru anul 2021, trebuie să facem o mulțime de lucruri.


Ați văzut poate că în Piața Victoriei s-a început deja, cu titlu experimental, ca să vedem pe ce linie mergem, o scoatere a plăcilor de pavaj, o reamenajare, să vedem câte putem folosi dintre ele, pentru că vrem și Piața Victoriei să o punem la punct. Nu putem cu o intervenție majoră, cu schimbarea tuturor rețelelor de utilități, pentru că nu ne-am încadra în timp, dar oricum toată amenajarea costă”, a explicat Nicolae Robu.

Vă reamintim că în cadrul unui proiect finanțat cu bani de la bugetul local, Piața Victoriei ar urma să fie reabilitată până în anul 2021, când Timișoara va deține titlul de Capitală Culturală Europeană.

1 COMENTARIU

  1. Aha! Logic! Se face experimentul, se paveaza apoi frumos, dupa care se sparge din nou, pentru refacerea retelelor de utilitati, apoi se face un nou experiment, pentru a vedea ce a mai ramas intreg si se paveaza din nou. Simplu ca buna-ziua!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.