Motivul pentru care timișorenii fac slalom pe trotuarele sparte din centrul Timișoarei....

Motivul pentru care timișorenii fac slalom pe trotuarele sparte din centrul Timișoarei. Anunțul primarului Robu

1
DISTRIBUIȚI

lucrari zona centrala

Trotuarele din centrul Timișoarei au fost lăsate de izbeliște.


Asta deși, în ultima perioadă, au loc numeroase lucrări de modernizare a străzilor din această zonă. Nicolae Robu susține că există și o explicație pentru faptul că nu s-a intervenit la trotuare. Astfel, edilul-șef a anunțat că, în perioada următoare, va începe o campanie de refacere a acestora, asfaltul fiind înlocuit cu pavaj.

„Toate trotuarele din interiorul inelului 1 de trafic intră într-o campanie de refacere, dar nu se refac prin asfaltare, ci le refacem cu pavaj, cu piatră foarte frumoasă, netedă. Lucrarea asta este una complexă, una care cere foarte multă manoperă, nu este o simplă asfaltare făcută în urma unor intervenții. De aceea încă nu s-a lucrat la trotuare în zonele în care acestea au fost afectate de intervențiile făcute la carosabil”, a declarat Nicolae Robu.

Potrivit primarului Timișoarei, pentru început vor fi refăcute spațiile verzi, iar apoi va demara campania de reamenajare a trotuarelor din zona centrală a orașului, care se află în interiorul inelului 1 de circulație. „Nu va fi ușor, dar va fi foarte frumos ce vom face”, a conchis Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.