Nasleu se leapădă de Boncu și ”armata sa” la 48 de ore...

Nasleu se leapădă de Boncu și ”armata sa” la 48 de ore după ce susținea că ”rămân prietenii mei indiferent de orice”. Mesajul slugarnic transmis primarului Robu

10
DISTRIBUIȚI

 

Liberalul Ioan Nasleu a anunțat, astăzi, că se leapădă de prietenii săi de chefuri, interlopii Lucian Boncu, Alin Oiță și ceilalți pe care în dedicația filmată în clubul de manele din Timișoara îi numea ”frații”, ”armata sa”. Anunțul a venit la 48 de ore după ce, într-o postare pe Facebook, omul de încredere al primarului Nicolae Robu anunța că ”așa ziși interlopi” cu care s-a cunoscut acum 20-30 de ani ”rămân prietenii mei inndiferent de orice, îmi asum prietenia cu ei”. Ieri, Nasleu a fost audiat ca martor în dosarul violențelor comise de gruparea Boncu, în care, astăzi, Tribunalul Timiș a arestat șapte dintre ”frații” săi pentru grup infracțional organizat, lipsire de libertate, tâlhărie și lovire sau alte violențe. Asta după ce procurorii au ”detonat” dosarul de trafic de cocaină în care au fost inculpați aceiași lideri interlopi care chefuiau cu Nasleu.

După ce, astăzi, Nicolae Robu a anunțat public că a discutat cu cel cu care a fost în concediu în SUA și l-a somat să aleagă între el și interlopi, Nasleu și-a anunțat alegerea pentru primarul Timișoarei.


Acesta a susținut că, în repetate rânduri, i-a promis lui Robu că ”niciodată n-o să-l dezamăgesc. Că pe mine poate conta că nu fac ilegalități și că sunt o persoană loială”. Fostul consilier personal a afirmat că l-a asigurat pe Robu de faptul că ” nu sunt cu absolut nimic implicat în faptele de care ei sunt acuzați și că nici alte ilegalități nu am făcut”.

”Îmi pare rău că o parte din prietenii mei vechi au ajuns să facă prostii – îmi pare rău pt. ei, evident- și n-am nici o ezitare să spun: îl aleg pe dl. Primar ca om căruia să-i fiu alături și mă dezic de oricine e certat cu legea. Fiecare trebuie să răspundă pt. faptele lui și numai pt. ale lui. Eu răspund pt. ale mele și nu consider just să fiu învinuit de lucrurile făcute de alții, chiar dacă alții sunt din cercul meu de prieteni. Deci, evident că optez pt. dl. Primar, un om corect, cinstit, pt. care legea e sfântă, un om care mi-a oferit șansele de afirmare pt. care n-am cum să nu-i fiu recunoscător”, a scris Nasleu pe pagina sa de Facebook. Deși susține că ”mă dezic de oricine e certat cu legea”, Nasleu l-a ales, astăzi, pe Robu care este cercetat penal în două dosare ale DNA – cel al retrocedărilor și cel al fondurilor europene pentru anveloparea blocurilor.

10 COMENTARII

 1. :))))))), :)))))))) No comment :))))), :))))) unde este curul să-l ling :))))), :))))) Asta, pt funcții o vinde și pe masă,. Iuda este mic copil pe lângă el.

 2. Dragi timișoreni, trăim astăzi să vedem pilde din Biblie, adică acel Iuda care după ce a stat la masă și a mâncat din bucatele dăruite de Bocu se leapădă de el ca și cum ar fi deja vinovat. Oare de ce să te dezici de un prieten cu care ai împărțit 30 de ani și bune și rele, pe care îl considerai fratele tău pt că îi zice un altul care și el la rândul lui are dosare penale și care deocamdată nu este luat la 6 dimineața deoarece acum în România politicul este mai presus decât legea. Sunt două variante. Acum așa Robu vede ce tarantula are lângă el, cum sa dezis de un frate de 30ani, în 10min, sau prin acest sms da un semnal la frații lui din SRI că de acum în colo Bocu și toată brigada sunt pe cont propriu și nu mai au spate. Așa că Bocule ai dat o pâine la o lepră care mai mult te face de tot râsul prin acel mesaj, putea să se despartă de tine mult mai frumos dacă îl ducea mansarda. De acum în colo Bocule să te aștepți la tot ce e mai rău din partea lui, că mesajul a fost trimis. Așa ați și aflat și cine a montat camerele, va lucrat acest individ la modul cel mai urât. Manevra Robu cere dezicere și el sare în 10min e o chestie ca voi și toată brigada să nu mai apelați la el,acum când chiar aveți nevoie. Pt toată brigada rumegati foarte bine toată povestea și aveți grijă de acest Iuda. Nasleu dute acum în munți și caiestete, ai umilit oamenii în ultimul hal.

 3. Bocule tu ce dracu ai crezut, ai vrut servicii, servicii ai avut, tot a pornit de la el, și mai mult ăsta a supt și te a și vândut. Da mă, el a pus tot, camere, microfoane, tot și crede că el e mai smecher, că nu vede nimeni. Nasleu tradatorule cum poți dormi noaptea după ce bagi la pușcărie 30 de oameni. Acum te simți bine.

 4. Ba voi nu realizati ca omu a fost SRI-st,are inca juramantul in sange.Bravo lui si respect pentru cei care au reusit aceasta lovitura.Ne am saturat de un oras invadat de droguri si de interlopi.Sper sa moara in puscarie toti.Povestea nu se va oprii aici pentru ca urmeaza urmatorii Iuda.Fetite ca oita,paul si plopu vor turna totul ca sa scape.Camataru ala de paul in frunte cu scavii lui camatari e primul care va turna ca sa scape si sa rupa usa din tara la fratele lui,Udrea.

 5. Bravo D. I. I. C. O. T.!!! Acum e clar de ce a făcut Robu ilegalitățile de la Horticultură, distrugând 25 de ha de zonă verde. Care sunt investitorii de care vorbeai în ședințele de consiliu ? Nasleu, care stă acolo și banii din droguri ? Nenorocitule ne-ai mințit și ai furat sănătatea unui oraș

 6. Deci nu pot să cred, asta chiar bea și mănâncă cu traficanții la masă, alooooo SRI, ce dracu e în țară, un e România acu, frumos celor de la SRI, Siguranță Națională, dragi romani stați liniștiți noi sri, vegham și ținem tot sub control, noroc cu Diicot, bravo a rămas singura instituție imparțial,,,, deocamdată,,,, și sper să rămână și în viitor la fel dar vă rog luați toate masurile să ne protejații de sri în rezervă că vedem și observăm că cu ei suntem în pericol. Cei din sri ar trebui să iasă la rampă să se dezica și ei de Nasleu care se mândrește sau se laudă cu ei. Alooooo sri vrem răspunsuri.

 7. Nasleu mare caracter, noi oameni și nu zdrențele ca tine avem onoare și caracter, bă tu ști pe cine ai turnat, așa oare îți dai seama, eu cred că tu ești chiar o gasca care acum așteaptă să fie ciupelita, te aștepți cred la asta acum. Apropo mai poți dormi noaptea, nu ai coșmaruri cu boul de Bocu care și el altu naiv a avut încredere în tine, dar așa a meritat dacă a stat la mâna serviciilor, uite loalitate, și asta nu e tot, rămâne boschetar și fără proprietăți și atunci sa dus șmecheria și frăția, fără lovele ești un adevărat funcționar public cinstit adică plimbator de mapă, în pușcărie știe el fără lovele ești pa, că faima ia luat o Nasleu. Foarte bine. Vreau sa l văd pe Bocut la grati și să facă pe sluga pt altu, acolo ajunge. Nasleu ce nu au putut face alți, tu singur la ai îngenunchiat și la ai adus cu picioarele pe pământ. Bravos Diicot știe meserie, nu degeaba e diicot.

 8. Uitați-vă, ce poză, ce brigadă, vai de ei, niște lepre toți, niște fricoși, unul la unul nici unul nu vin, sunt caca la cur dacă e să se bată singuri, eu vă zic că îi i au la rând pe toți și ii bat de vorbesc singuri pe toți, sunt niște adunătură de prosti care umblă mai mulți și intimidează prin nr și vorbe, nu vine unul în ring, bine dreptate a avut Nasleu, fetițe nu interlopi, care mai sunteți interlopi în Timișoara, să vedem, să vină la interval, oameni buni haideți într o zi ne strângem vreo 10 băieți sănătoși și mergem să căutăm interlopii, să vedeți că nu vine unu, deoarece ei noaptea stau vreo 15 și intimidează pe unul doi, grași, tupeiști, și poliția nu le face nimic, atât cu așa ziși interlopi,
  Nu vedeți unu nu mai cântă în front, doar zdreata lui grăsuțu că o lepră, o centurista, pe care bocu a luat o din stradă, bă capră mai încet cu gurita ca sa terminat, la pușcărie și, tu, doar ce și pt vânzare, se face pușcărie

 9. DNA, în primărie la urbanism e jale, voi chiar nu vreți să vedeți nimic, doar Diicot lucrează în Timișoara, vouă nu vă este rușine sa vă luați salariile și acțiune nimic, toată Timișoara vă cere acțiune la urbanism și voi nu și nu, aveți interese ascunse, sau ce, noi asta înțelegem, luati urbanismul la puricat

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.