Nicolae Robu: „Când eram mic, spuneam că vreau să devin tractorist, nicidecum...

Nicolae Robu: „Când eram mic, spuneam că vreau să devin tractorist, nicidecum primar”

5
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a povestit, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la sediul PNL Timiș, că nu a visat niciodată să devină primar. Potrivit edilului-șef, în copilărie și-ar fi dorit să ajungă… tractorist, însă visul nu i s-a îndeplinit.

„Să fie clar, eu nu m-am născut primar. Nu a fost unul din visurile mele. Când eram mic, spuneam că vreau să devin tractorist, nicidecum primar. Am fost cam tot ce am vrut să fiu, dar visul de tractorist este unul neîndeplinit. Am avut o dată bucuria de a conduce un tractor, eram mic și un tractorist m-a invitat sus, a fost o fericire de nedescris pentru mine să urc în tractor.


Mergând pe un drum neasfaltat, era un drum de sat, cu șanturi lăsate de urmele tractoarelor, mi-a zis hai, condu tu, pune mâna. Tractorul mai mult mergea singur, ghidat de acele șanțuri. Dar fericirea mea nu se poate exprima în cuvinte. Eu țin la a rămâne uman, nu să ne transformăm în roboți, cu comportament gândit în laboratoare, încât să dea bine”, a povestit primarul Timișoarei.

Pe de altă parte, Nicolae Robu a susținut că îi este mai convenabil ca primarii să fie aleși într-un singur tur, dar dacă se decide la nivelul PNL susținerea alegerilor primarilor în două tururi, nu se va împotrivi.

„Este mai avantajos pentru primarii în funcție ca alegerile de primari să se desfășoare într-un singur tur de scrutin. Să nu fim ipocriți, este o realitate. (…) Nu eu trebuie să contez, trebuie să se facă ceea ce este mai sănătos. Eu fac campanie împotriva a ceea ce se decide la nivelul PNL, deși colegii din județ îmi solicită să pledez pentru alegerile într-un singur tur. Eu știu că la nivel național sunt mai multe informații și se înțelege mai bine cum este mai sănătos pentru țara noastră. Și, prin urmare, voi susține, dincolo de interesul meu personal, ceea ce se va considera de către oameni care știu mai multe decât mine despre ce este mai bine pentru țara asta. Și Klaus Iohannis știe mai bine decât mine, și Ludovic Orban știe mai bine decât mine, pentru că au alt nivel de implicare. Eu sunt implicat aici, în orașul meu. Trebuie să punem în prim plan interesul național”, a detaliat Nicolae Robu.

5 COMENTARII

  1. Domnule primar, fata de tractorist ai, curaj sau ai dori sa vină interlopii să te împingă de la spate să prinzi curaj, baftă cu toată încrederea. Dar să ai în vedere pe tractor se muncește, are gps nu poți trage chiulul și mai e ceva nu poți fura motorină are senzori la rezervor asa te mai interesează postul?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.