Primarul dă vină pe cei care ard frunze uscate pentru smogul din...

Primarul dă vină pe cei care ard frunze uscate pentru smogul din Timișoara

4
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a găsit explicația pentru praful dens care a învăluit Timișoara în urmă cu câteva zile. Astfel, edilul-șef susține că s-a ajuns ca orașul de pe Bega să se confrunte cu fenomenul de smog ca urmare a mai multor cauze, printre care și acțiunea unor cetățeni de a arde frunze uscate.

„În acele zile nu au apărut în Timișoara noi emanații de praf sau de noxe care să facă aerul mai poluat, dar în această perioadă a anului se ard, în fiecare an se ard frunze, din păcate, de către cetățeni care nu înțeleg că așa ceva este nepermis și dăunător pentru ei și pentru noi ceilalți, se ard diverse alte resturi vegetale pe covoarele din jurul Timișoarei și deci, în fiecare perioadă de tipul acestuia, a fiecărui an, se întâmplă astfel de lucruri.


Ei, acum asta s-a corelat cu temperaturile neobișnuite pentru această perioadă și cu lipsa vântului. Ne-am confruntat cu fenomenul smog. Dacă ar fi fost puțin vânt, atunci toate aceste ingrediente, praf, diverse noxe, ba de la diverse mașini, ba din rezultatul arderilor de frunze și de alte lucruri, s-ar fi disperat în atmosferă. Nefiind vânt deloc sau fiind sub un anumit prag, aerul a rămas mai încărcat în acea parte a orașului, dar nu la nivelul la care să creăm panică în rândul cetățenilor. Că dacă era vorba despre așa ceva, intervenea imediat, în primul rând, Agenția de Mediu și ne dădea nouă cel puțin un semnal: vedeți, anunțați populația să-și ia măsuri. Noi nu avem voie să creăm panică nejustificată. Asta s-a întâmplat în acea perioadă”, a explicat primarul Timișoarei.

De asemenea, Nicolae Robu a ținut să precizeze din nou că nu ar fi mulțumit de calitatea aerului din Timișoara și că nu s-a rezumat doar la a face declarații, ci că a luat măsuri concrete.

„Nu vreau să spun că ce este negru e alb, dar dacă ceva este într-o anumită nuanță de gri, acea nuanță de gri să o prezentăm noi. Ducem o campanie pentru a face ca aerul din Timișoara să fie mai curat”, a precizat edilul-șef.

4 COMENTARII

  1. Primarul să vorbească despre ce a făcut el nu despre vânt. El a distrus mare parte din spațiul verde, a tăiat copacii sănătoși (Robu dujbă) și a permis Continentalului și altora să polueze, bineînțeles nu pe degeaba. Este un manipulator și un mincinos. Aceeași vină o au și toate instituțiile de mediu care sunt pe mână cu Primăria.

  2. Domnule primar, tu ești tras, ai luat ceva, ești servit, ce se întâmplă în ultimul timp cu primaru da de gândit, cum poți vb la modul ăsta, cu această exprimare, tu primar în Timișoara, după părerea mea acest primar are o problemă mare din toate punctele de vedere și o să vedeți ce va urma, ce declarați va face în viitor, cred că e disperat și îl ajung prafurile din umbră, cad scheletii din dulap, și așteptăm….

  3. Da, vedem că primarul Robu, primarul unui oraș mare din România este tare și extrem de preocupat de fum și frunze, după ce a desființat și desființează zona verde de peste tot, ne mirăm că mai avem frunze în oraș, el nu este deloc și nu l interesează singuranta cetățenilor, mai mult mâna lui dreaptă Nasleu cel cu care își petrece vacantele în Miami, și nu numai este și apare asociat cu brigada așa ziși lor interlopi, care vroiau să ne și împuște.
    Doar atât valoram noi pt primar, carne de tun și eventual acum se pune și în genunchi pt vot, votați primarul Robu cu încredere, votați PNL, că după vin sârbi și ne ia la omor, cine știe.
    Vedeți cel preocupă pe primar frunzele, dar noi că suntem amenințați de brigada lui Nasleu nu are nici o problema doamne ce țară, acum unde e SRI, singuranta națională, aaaae cu Nasleu la șpriț, votatiiiiiiillllll pe Robu cu încredere
    După 30 de ani de la revoluție, vine un primar și mana lui dreaptă care ce, ne amenință că vom fi cu toții la mâna lor, inclusiv Politia și SRI, păi ce facem cu toți, așteptăm să se întâmple, sau luăm Timișoara prin vot și o dăm oamenilor transparenți,
    Domnule primar, orașul a luat foc din toate punctele de vedere și voi sărbătoriți prin petreceri de modă, chiar nu mai aveți nici un bun simț față de cetățeni, noi vă rugăm cât mai stați în primărie să aveți doar bunul simt, că restul nu mai avem curajul sa mai cerem
    Și acum poate, pe ultima suta de metri vă debarasati de iuda, cât mai puteți sau vă asumați și pupați l în frunte public cât de loialitate vă poartă
    Noi cetățenii așteptăm.

    .

  4. Patinează musca pe creierul primarului ? Eu am tușit continuu pe stradă, ceea ce mi se întâmplă numai când simt prezența unor substanțe chimice. În oraș este mult praf, sunt noxe de la mașini, pomii au fost măcelăriți, dar acestea nu sunt singurele cauze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.