Nicolae Robu: ”Nu particip la nicio dezbatere cu contracandidații la alegerile locale....

Nicolae Robu: ”Nu particip la nicio dezbatere cu contracandidații la alegerile locale. Eu am realizări în spate”

20
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu este decis să-i trateze cu aroganță pe viitorii săi contracandidați la alegerile locale de anul viitor. După plenul Consiliului Local Timișoara de ieri, lui Nicolae Robu i-a fost atrasă atenția, de către un jurnalist, că în sală s-a aflat și Dominic Samuel Fritz, candidatul USR la primărie. Asta în condițiile în care pe masa aleșilor locali s-a aflat un proiect de hotărâre privind aprobarea PUZ-ului pentru complexul imobiliar care se dorește a fi realizat vizavi de Primăria Timișoara, proiect retras de pe ordinea de zi.

Edilul-șef a susținut că nu l-a văzut, dar că înțelege prin faptul că în sală au fost prezenți mai mulți useriști că „ei s-au împăcat cu ideea că la prezidențiale nu au nicio șansă și ei sunt în campanie pentru alegerile locale. Ce altceva să pot deduce? Că nu am văzut teme de campanie prezidențială la ei, ca și cum nici n-am avea alegeri prezidențiale.


Drept urmare, sunt împăcați că vor lua un scor mic și acum se ocupă și ei de ce pot”.

Întrebat dacă se așteaptă la o confruntare dură cu candidatul USR la Primăria Timișoara, Nicolae Robu a precizat că nu vrea confruntare cu nimeni și că un principiu de-al său este de a nu le pronunța numele contracandidaților săi.

De asemenea, edilul-șef a susținut că în cazul în care vor fi organizate dezbateri de către diferite ONG-uri, la care vor fi invitați să participe candidații pentru funcția de primar al Timișoarei, nu va participa.

„Ca să-i fac eu importanți pe ei (n.r. să merg)? Nu-i fac eu importanți pe ei, eu mă duc la dezbateri cu cetățenii, n-am treabă să-i fac importanți pe cei pe care nu-i cunoaște nimeni. Nu am eu treabă cu contracandidații. Fiecare face cum vrea, eu am treabă cu cetățenii care mă votează, la ei mă duc eu la orice dezbateri. Dacă vor să vină și ei ca simpli cetățeni acolo, în mulțime, și să participe la dezbateri, le răspund și lor la întrebări, dar altfel, eu să mă duc cot la cot cu ei? Hai să fim serioși. Eu am realizări în spate și mă duc în fața cetățenilor să văd ce-și mai doresc, că în mine au încredere că mai obțin și alte realizări”, a declarat Nicolae Robu.

Întrebat dacă așa ar trebui să procedeze și președintele Klaus Iohannis, primarul Robu a precizat că nu vorbește în numele acestuia, dar că „atunci când este o diferență foarte mare de bagaje între unul și altul, cum să-i pui cot la cot? Despre ce să vorbim noi, împreună? Eu vorbesc despre realizările mele și despre viitorul orașului cu cetățenii. După alegeri putem discuta lucruri de genul acesta (n.r. posibile alianțe). Până la alegeri nu am ce să discut. Până la alegeri, eu sunt omul cetățenilor, n-am nicio treabă cu niciun partid și cu niciun contracandidat. Eu cât mai mulți, cu atât mai bine, să fie sănătoși”.

20 COMENTARII

 1. Bravo domnule primar, felicitări, corect toți vedem ce ați realizat doar DNA ul, nu vede, mai ales acu când vine PNL o să vă dea și diploma de merit, vedeți ce răi sunt cei din DNA ca nu vor să vadă nimic din realizările dumneavoastră, cu toate ca aproape zilnic dacă nu dumneavoastră atunci cine????? face tot și e în toate în Timișoara chiar și în spatele interlopilor a avut om. Ăsta da primar. Dragi timișoreni mai era un pic și eram conduși de interlopi, cu studii superioare, chiar profesori în tot și toate care culmea a predat și la studenți.

 2. Vedeți ce nu vedeți zice Robu către Timișoara, așa zise realizări, bă primare realizările ce se vad sunt ale investitorilor nu a primăriei, eventual se văd casele din pepeniera din calea urseni ale lui Boncu, Nasleu și toată brigada, mai vedem cum familia ta de primar sunteți mari investitori și proprietari de imobile din Timișoara, poate cei din usr vor scoate la iveala toate proprietățile familiei Robu din țară și din afară, atunci să vedeți voi realizări.

 3. Și votul meu contează, votați-mă dragi timișoreni deoarece eu și familia mea, copii mei stăm destul de binișor cu realizări bineînțeles cu ajutorul lui Nasleu și al vostru pt taxele și impozitele pe care l am reinvestit în propriul meu patrimoniu și nu numai. Așa înțeleg eu mesajul primarului. Da primare îți este frică să stai față în față chiar și cu fostul tău electorat deoarece tu la câte bube ai, și dacă DNA ul nu te întreabă, noi cetățeni putem dar dacă nu vii la dezbateri asta e, votați Robu primaru care cere o dată la 4ani și fuge de voi în fiecare zi, cetățenilor, mai mult vă fură și tot spațiul verde destinat copiilor pt propriile interese.

 4. Vreau să pun o întrebare, cine crede sau poate cine e sigur dacă domn profesor are proprietăți în SUA, poate MAIAMI,???????? Astea realizări, dar nu vreau să răspundă cei din SRI, că nu este corect, asta ar însemna o concurs incorect. Dar ei pot să dea locația dacă vor, NV-SE. Aaaaa nu, ar face ei asta cu PNL, la guvernare, nuuuuuu…… acum dar sper să nu fie prea târziu și pt ei, vremuri noi, oameni noi, să nu uite că nimic nu e efemer și dacă acest profesor și a bătut joc de Timișoara atunci dacă sunt uni patrioti o pot face și dacă șefu zice nu și nu. Ce coincidenta cum a ales profu Florida, mai cunoaștem unul și nu numai, toate la timpul lor. Acesta este un punct de vedere al meu, și vă rog nu trebuie să ma credeți, doar ei au întotdeauna dreptate, cred că remarcați.

 5. De ce minți Robu că asculți cetățenii? Peste 200 de cetățeni și O. N. G. – uri au cerut să nu distrugi zona verde de la Horticultură și să nu încalci legea dar nu i-ai ascultat. Ai ascultat de morți și de mafie pentru bani. D. I. I. C. O. T. toată stima!! Luați urma banilor și o să ajungeți la Nasleu și ROBU.

 6. Un jeg ordinar, las pana in ultima secunda: in 2012 n-a avut sange-n instalatie sa vina la o dezbatere, in 2019 n-are sange. Asta a fost un fricos toata viata lui!
  In afara de datu’ in primire la baietii cu ochii albastri si facut sluj in fata Cristestilor, ce-ai mai facut, ba Robulache?!

 7. Corect, bine zis,,,,,,,,,, Luați urma banilor,,,,,, și o să ajungeți la casele, multele vile a lui Nasleu și Bocu din Calea urseni, horticultura, spălare de bani, și mai grav din cocaina să faci investiții imobiliare, asta e țară, mafie, bine a zis Băsescu,,,,,, Stat mafiot,,,,,, am ajuns la vorbele lui noroc și felicitări cu Diicot, că de la DNA nimic, iar tot ce a scris Bota de calea urseni și vilele lor cu interlopii se adeveresc, am ajuns aici, din bani de cocaina și diferite droguri să se facă cartiere și să distrugă și mai mult mafia să fure și pământul din patrimoniu primărie Timișoara, Doamne în ce țară trăim dar cu ajutorul lui Dumnezeu, avem și parte de procurori care își fac treaba, bravo și cinste lor, doar în frunte cu acești procurori scăpăm de infractori, șpăgari și interlopi, dar să nu avem surprize în instanțele de judecată, că atunci sa dus toată munca lor, sperăm sa avem parte de judecători imparțiali care totuși să se gândească la viitorul copiilor noștri și bineînțeles și al lor. Cu Dumnezeu înainte și adevărul să iasă la suprafață

 8. Unde sunt ONG urile pt aflarea adevărului, sau și ei sunt cumpărați, dacă primesc bani de la primărie, oare ce adevăr mai vor, frumos din partea voastră să stați deoparte, că doar sau oare ce interese urmăriți…… Bravo…. Felicitări…. Poate Diicot ar trebui să se uite și în curtea voastră și poate după nu o să dormiți.

 9. Alooo, domni procurori de la Diicot, poate citiți și articolele lui Bota, cu Horticola și investitorii din calea urseni, cum ia numit Robu,,,, investitorii strategici,,,,, și ca vecinii din calea urseni, de lângă Horticola nu vor binele Timișoara pt dezvoltare, bă da domnule primar Robu cu asemenea investitori, adică interlopi cu bani din droguri, ați distrus un plămân verde, pt interesul lui Nasleu și al tău, frumos domnule primar, copii dumneavoastră au cumva case și la Horticola, unele voci rele spun că ar avea prin interpuși, deci până la urmă vă leagă și pe dumneavoastră direct ceva de interlopi, de mafie sau o să aflăm in final ca sunteți capul mafiei, și stați departe de instantele de judecată și de judecători,
  Adevărații infractori și interlopii sunt în primărie, care se intalnesc cu unii procurorii, polițai, judecătorii, etc o adevărată,,,,,, cosa nostra,,,,,
  Asta e adevărul care se aude, la orice colt de stradă, în Timișoara, dar DNA care ar trebui să fie în fata, e ultimul sau vrea să fie ultimu, da ultimul scăpa turma
  DNA știe, dar poate au și ei scheletii lor în dulapurile altora, cu toate că a murit un coleg de al lor nu vor să între în forță peste șpăgari din primărie.
  Noi poporul așteptăm fapte și nu declarații de presă

 10. Speram ca usr să nu facă alianță cu PNL, atunci am belit o, Robu șpăgaru, Nasleu vinde l și pe el, că merită și dute în usr, doar așa vei rămâne în istorie

 11. Mediu +primarie+politia locala =interlopi cu gulere albe,
  Noi de acestea trebuie să ne ferim, nu de interlopii cu droguri, pt că toată mafia pornește din instituții, dacă sunt corupte atunci mafioții cu burta peste sculă au tupeu max, dar bineînțeles că toți știu dar dacă vb știu că a 2 zi zboară, se duc la politie și ei știți prea bine te plimbă până renunti, asta e România, ne fură copii copii, și tot nu fac nimic,
  La MEDIU dacă ar da buzna o dată DNA, ar ieși în șir indian toți ca la primărie la urbanism acolo sunt cele mai multe probleme,

 12. Este adevărat la URBANISM din primărie este o gașca de interlopii, brigada lui Boncu e zero, în frunte cu Nasleu și Robu asta mafie, poate cineva se autosesizează, deoarece ce se întâmplă acolo e ceva strigător la cer, dar oare de ce nimeni nu vrea să deranjeze această gașcă de infractori.

 13. Diicot faceți o vizită și la. urbanism din primărie, acolo frăție și grup infractional o să rămâneți uimiți ce găsiți, vă rugăm din suflet noi poporul și oameni de bună credință duceți-vă pe ei în primărie, acte false, puzuri ilegale, și multe altele. Diicot e ultima speranță din această țară, așteptăm fapte domnilor procurorii diicot și la primăria timișoara, toată Timișoara vorbește despre cei din primărie și mai ales de la. …….. Urbanism. …….

 14. Mergeți cei adormiți de la DNA și luati autorizațiile de construcție la blocurile de pe str. Claude Debussy, Mureș și Musicescu si vedeti ca la 2 etaje autorizate șmecherul de Ciurariu cu cei de la Urbanism le a mai autorizat cică Bonus cate o mansardă, ca deh, asa sta bine la Timișoara!!!! Culmea, sfatul il primeau de la arhitectul șef Ciurariu, omul lui Robu, evident ca ni moka, de s-au speriat și cei de la Urbanism ca nu au semnat! O sa vedeti autorizatii de construcție semnate doar de Ciurariu si Robu….E atat de simplu de documentat, se aude DNA Timișoara!?!?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.