Nicolae Robu, un nou atac la adresa editorului-șef al PRESSALERT.ro VIDEO

Nicolae Robu, un nou atac la adresa editorului-șef al PRESSALERT.ro VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

Edilul-șef a răbufnit din nou, astăzi, la adresa presei. Înaintea ședinței de consiliul local în care se va discuta din nou PUZ-ul pentru zona fostului Liceu de Artă și al fostului sediu ISJ Timiș, primarului Timișoarei i-a fost atrasă atenția de către consilierul personal Cătălin Iapă că este filmat de Dragoș Boța, editorul-șef al PRESSALERT.ro.

„Lasă-l, că trebuie să trăiască și el, că altfel e muritor de foame, dacă nu-l lăsăm noi să-și facă numerele. Din ce să trăiască unul ca el, are vreo abilitate pentru ceva? Așa că noi suntem generoși, îl lăsăm”, a fost reacția lui Nicolae Robu, de fapt un atac la adresa meseriei de jurnalist.

Retorica primarului este în aceeași notă cu cea a protejatului său Ioan Nasleu, care l-a atacat pe editorul-șef al PRESSLAERT.ro atât pe Facebook, cât și după ieșirea din sediul DIICOT, unde aseară a fost audiat într-un dosar al grupării Boncu.

Vă reamintim că primarul Robu l-a convocat astăzi la o discuție pe Nasleu, apropiat al său și director al Piețe SA, căruia i-a cerut să aleagă între el și prietenii săi cercetați în mai multe dosare pentru trafic de cocaină sau violențe.


De-a lungul timpului, PRESSALERT.ro a scris în mai multe rânduri despre legăturile consilierului primarului cu lumea interlopă, însă edilul-șef i-a luat apărarea de fiecare dată, atacând în schimb jurnaliștii.

3 COMENTARII

  1. Bă I apă tu când îți cumperi costum la ce te uiți, prima oară, deoarece eu îți sugerez că nu îți stă bine costumul, tu înțelegi de ce, costumul este pt domni, tu iapa cum dracu, cine a mai văzut o iapa la costum, și ști că după Nasleu, urmezi, dar animalele la urmă, poate trebuia sa i zici primarului să stea mai drept doar e primar nu slugă sau cine știe, doar el știe sluga cui e. Sunteți penibili cum vreți să luați ziariști la mișto, vedeți la ce vă limitați voi, sperăm că o dată vom scăpa de așa ziși oameni politici, cu un asemenea vocabular, vreau doar să atrag atenția electoratului pe cine a votat și pe cine urmează să voteze în viitor. Felicitări sunteți ce ați studiat.

  2. Dragi timișoreni, acum puteți vedea ce comportament are primarul față de presă, oare față de noi cetățeni simpli ce mai așteptăm, același atitudine o are și la adresa noastră dacă întrebăm ceva care îl deranjează, dar nu uitați că vin alegerile, acest individ fură tot spațiu verde din Timișoara, da puzuri după interese, acorda certificate de urbanism la cererea morților, oare noi chiar stăm la mâna lor, se pare că da, deoarece instituțiile de forță nu sau până acum nu au luat nici o măsură cu gașca lui Robu din primărie,
    Acum vedem că diicot nu doarme, sperăm că poate ne aude și se ocupă și de pești mari, acest primar nu are frica lui Dumnezeu dar eu sunt convins că va veni vremea să plătească și el pt tot, deoarece el tot zice că nu știe ce fac alți, știe deoarece el este șeful și el da tonul tuturor, nu mișcă unul în primărie fără ca el să nu știe.
    Aștept ziua dreptății și să fie tras la răspundere, atât el cât și toată gașca din primărie.
    La ora asta gașca din primărie tremură, oare de ce??????
    Nasleu l ai băgat pe primar în mai multe chestii, doar procurorii îl mai pot salva cu 17 ani de pușcărie, dar voi care citiți nu trebuie să credeți, voi doar trebuie să vedeți că se întâmplă, atunci vom deveni un stat de drept și într-adevăr liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.