EXCLUSIV O nouă operațiune a DIICOT împotriva grupării conduse de Lucian Boncu...

EXCLUSIV O nouă operațiune a DIICOT împotriva grupării conduse de Lucian Boncu UPDATE 6 Boncu, Oiță, Ștefan și ”Plopu” reținuți

6
DISTRIBUIȚI

DIICOT Timișoara a dat, astăzi, o nouă lovitură devastatoare grupării interlope condusă de Lucian Boncu. În timp ce la Tribunalul Timiș a început judecarea solicitării de arestare a celor nouă membrii ai grupării pentru trafic de cocaină, procurorii anti-mafia au declanșat o nouă acțiune de proporții.

Conform primelor informații, polițiștii Serviciului investigații criminale din cadrul Poliției Timiș fac mai multe percheziții legate de acțiuniile violente ale grupării din ultima perioadă. Vă reamintim că, de-a lungul timpului, Lucian Boncu a fost implicat în mai multe răfuieli violente în războiul interlopilor din Timișoara. Polițiștii de la SIC și jandarmi au descins în mai multe locații din oraș în căutarea de probe.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Fostul consilier al primarului Nicolae Robu și actual director al Piețe SA, Ioan Nasleu, a fost chemat la audieri de procurorii DIICOT în dosarul în care sunt implicați și membrii ai grupării care făcea trafic de droguri, grupare vizată ieri de percheziții. Omul de încredere al primarului Nicolae Robu este audiat în dosarul violențelor comise de gruparea lui Boncu.

Nasleu, care ieșea deseori în cluburi împreună cu membri ai grupării, printre care Paul Ștefan, reținut pentru trafic de cocaină, este audiat în calitate de martor. Acesta a venit cu o șapcă pe cap, încercând să nu iasă în evidență, și nu a mai așteptat liftul la parterul clădirii care găzduiește DIICOT Timișoara, preferând să urce pe scări. Vă reamintim că Nasleu a făcut un obicei din a chefui cu Lucian Boncu și ai lui și a fost filmat într-un club de manele în timp ce se făcea dedicație ”pentru frații lui, pentru armata lui, pentru Luci Boncu, pentru Alin Oiță, pentru Barbu, Sașa, pentru Marin Gheța, toată brigada”.

UPDATE 2 După ce au primit mandate de arestare pentru trafic de cocaină și grup infracțional organizat, Lucian Boncu și Paul Ștefan au fost aduși sub escorta polițiștilor de la SIC. Boncu a început să înjure și să facă semne obscene când a văzut că este filmat.

UPDATE 3 Stepanescu Ioan, zis ”Plopu”, cel care conduce în acte firma de pază SPI Security, unde era angajat și Lucian Boncu și Ioan Pașan au fost duși la audieri după ce le-au fost percheziționate locuințele.

UPDATE 4 Ioan Nasleu a ieșit de la audieri împreună cu avocatul său.


Omul primarului Robu a fost audiat în legătură cu un incident petrecut în clubul Fratelli, când Nasleu a avut un incident cu un alt petrecăreț. Mai mulți ”frați” din gruparea Boncu l-au rupt cu bătaia pe bărbatul din Lugoj, acesta alegându-se cu maxilarul rupt. Bărbatul nu a depus plângere deoarece a primit o sumă importantă de bani. Ulterior, victima a murit după un accident rutier, intrând cu mașina într-un TIR pe șoseaua Lugoj – Caransebeș.  Întrebat ce legături are cu gruparea Boncu, Nasleu a susținut ”frecventam același club de box”. Întrebat de incidentul de la Fratelli, șeful de la Piețe SA a susținut ”nu știu despre ce vorbiți. Domnu Boța nu stați în fața mea că vă calc. Mă grăbesc. N-am avut nicio problemă. Am fost martor”.

UPDATE 5 Conform primelor informații, Boncu și echipa sa sunt audiați în legătură cu sechestrarea unui bărbat din București, în 16 septembrie. Acesta era suspectat de faptul că ar fi încercat să păcălească aparatele dintr-un club de jocuri de pe strada Gheorghe Lazăr din Timișoara, care era sub protecția grupării lui Boncu, pentru a obține sume importante de bani. În momentul în care a fost identificat, imediat mai mulți dintre ”locotenenții” lui Boncu au fost trimiși să-l rețină, ulterior ajungând acolo și acesta. Toți cei din local au fost dați afară, inclusiv angajata. Bucureșteanul a fost bătut ore în șir de Boncu și cei din echipa sa de șoc, cerându-i-se să recunoască că a făcut șmen la aparate. Victima a fost lăsată să plece după o nouă bătaie și după ce Lucian Boncu i-a spart o sticlă în cap. Bărbatul a rămas și fără bani.

UPDATE 6 După audieri, pentru Lucian Boncu, Alin Oiță și Paul Ștefan au fost emise noi ordonanțe de reținere care dublează mandatele de arestare preventivă. De asemenea, administratorul firmei SPI Security a fost reținut pentru 24 de ore.

6 COMENTARII

  1. Ideea este ca sa ajuns sa ne fie incalcate toate drepturi ,astea care ne.au mai ramas.
    Este foarte trist ca sa ajuns sa fie plasate camere de filmat in casele oamenilor asa pe sustache.
    Pana si prin baile OMV-urilor (da ati auzit bine, in focking WC.u ) au ajuns sa planteze camere.
    Ce kkt faceam daca in timpul filajelor intram in baie si ma labeam ? este constitutional macar asa ceva?
    Vai si amar de drepturile noastre……care se pare ca sunt 0
    Va pupa nelutu si mare atentie cand va urinati prin bai , oricare si oriunde ar fi ele , puneti.va un cearceaf in cap sa nu fiti filmati in intimitatea voastra ca poate va baga militienii pe youtube :)))))))

  2. Ce față de prost, are Nasleu cum dracu ăsta a fost în SRI, pe vremuri sau poate și acum mergea spaga și acolo, ăsta pe lângă că e nasol e și prost de pute, el zice ca pute ziaristul, dar să remarcați la ce haine poarta marele director a lui Robu, se vede clar ca sunt jegoase și de prost gust, ce femeie ar putea să poarte doar o discuție cu așa animal, bă ai o față de sperii și ciorile, cum poate șpăgari din primărie să stea cu el în birou, asta pute într-adevăr, stați lângă el și vedeți, omul este jegos și la 11cm,se zice de aia femeile fug de el, ca doar le amenință cu trompeta lui de 11cm,dar altele zic că 11 e mult, o are doar de 7cm,aloooo ce dracu faci cu ea, asta nici jucărie nu mai e, dar cum cei din SRI nu controlează și oule, ca întrecut și acolo trebuia să fi perfect, asta e o taratura și un sifon

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.