O patroană din Timișoara reclamă că a fost abuzată în propriul sediu...

O patroană din Timișoara reclamă că a fost abuzată în propriul sediu de un echipaj de Poliție care a greșit adresa FOTO

4
DISTRIBUIȚI

Situație scandaloasă la Timișoara. O femeie susține că a fost abuzată de către polițiști chiar în incinta firmei sale. Asta după ce oamenii legii ar fi comis o eroare și au venit să caute un bărbat pe numele căruia exista un mandat de pus în executare la o adresă greșită. Revoltată, femeia a trimis o plângere împotriva polițiștilor la Inspectoratul Județean de Poliție Timiș și la Poliția Română și speră că se va face dreptate.

Daniela Sasu ne-a declarat că totul s-a întâmplat în urmă cu două zile. Astfel, în jurul orei 15.30, când aceasta se afla la punctul de lucru al firmei pe care o deține, aflat pe str. Constructorilor, nr. 5, au descins în interiorul imobilului trei agenți de la Secția 5 de Poliție din Timișoara, un bărbat și două femei. Aceștia i-au spus că dețin un mandat de pus în executare pe numele lui Szabo Iulius Ludovic, care locuiește pe B-dul Constructorilor, nr. 6, din Timișoara.

„Precizez că Bulevardul Constructorilor se află în zona Calea Buziașului din Timișoara, deci într-o zonă diametral opusă a orașului, față de locația în care au pătruns polițiștii în mod abuziv, ceea ce am comunicat și polițistilor, pentru ca aceștia să conștientizeze că au comis o eroare. Polițistul mi-a spus că știe că adresa căutată este în zona Calea Buziașului, dar a insistat să ceară detalii despre persoana pe care nici eu și nici angajații mei nu o cunosc. Polițiștii mi-au spus că e obligatoriu să dau o declarație. Eu le-am comunicat (iar) că la această adresă nu locuiește niciun Szabo Iulius Ludovic și că nu pot da o declarație despre o persoană despre care nu cunosc absolut nimic. Agenții au insistat, după care m-au amenințat că vor cheama încă un echipaj ca să le ia tututor angajaților o declaratie, din cauză că eu nu am vrut să declar ce doreau ei (lucrătorul de poliție trebuia să îți facă treaba, îmi spunea în mod repetat că l-au căutat pe numitul Szabo Iulius Ludovic și în partea cealaltă a orașului, nefiind de găsit, și s-au gândit că acesta se află la mine, în punctul de lucru al firmei). I-am rugat să părăsească sediul și aceștia au refuzat categoric, rămânând abuziv în incinta imobilului”, scrie în plângerea depusă de Daniela Sasu la Poliția Timiș.

Femeie susține că la sediul firmei sale a mai venit încă un echipaj format din doi polițiști. Pentru că Daniela Sasu nu ar fi dorit să le dea buletinul, aceasta spune că a fost îmbrâncită de doi dintre cei cinci oameni ai legii.

„Am răspuns că nu am buletinul asupra mea, după care doi polițiști au înțeles că trebuie să mă îmbrâncească și să mă scoată «pe sus» din sediu ca să mă poată legitima. Am strigat la ei și le-am spus că le dau o copie de buletin, după care mi-au dat drumul”, spune Daniela Sasu.

La un moment dat, femeia a sunat și la 112 pentru a semnala situația în care se află, înainte fiind amenințată de polițiști că va fi amendată dacă va face acest lucru.

„Polițistul din echipajul nr. 2 m-a amenințat că o să fiu sancționată că nu am dorit să colaborez cu poliția și să semnez că domnul Szabo Iulius Ludovic nu locuiește la adresa la care aceștia au descins.


I-am adus din nou la cunoștință faptul că polițistul … mi-a solicitat o declarație, nu o semnătură, și nu pot da o declarație despre o persoană pe care nu o cunosc și mai ales că mandatul de aducere este pe o altă adresă, și nu la adresa la care dânșii au descins”, a precizat Daniela Sasu.

Femeia susține că în urma apelului la 112, unul dintre polițiști a fost sunat, iar mai apoi oamenii legii au părăsit sediul firmei, după care au mai stat aproximativ 30 de minute în fața lui.

Pe de altă parte, reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Timiș ne-au declarat că în acest caz se efectuează cercetări, pentru a se stabili ce s-a întâmplat.

„Polițiștii efectuează verificări, urmând ca la finalul acestora să se ia măsurile legale ce se impun”, a informat IPJ Timiș.

4 COMENTARII

  1. Eh, dacă a venit doar polițiștii care știau să scrie, nu și cel care știa să citească, au făcut-o de oaie.
    Să-și ceară scuze și să fie mai atenți pe viitor…

  2. Vreti lege si ordine,dar sfidati politia si aveti comportament grobian. Nu doamna patroana?Pe filmul cu audio se vede clar cine e venit cu pluta si cine e civilizat. V-au vorbit politicos iar dumneata doamna patroana te-ai comportat de parca ti-au invadat pestera.
    Sila imi e de voi…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.