SCM Politehnica a pierdut calificarea în turul III al Cupei EHF. Bănăţenii...

SCM Politehnica a pierdut calificarea în turul III al Cupei EHF. Bănăţenii au fost învinşi în Grecia deşi au condus-o la pauză pe Olympiakos

0
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica nu a făcut o manşă secundă reuşită pe terenul celor de la Olympiakos Pireu. Deşi elevii lui Pero Milosevic au condus la pauză la două goluri diferenţă, aceştia au încheiat meciul alergând după calificare. Grecii s-au impus însă cu 29-26, 58-57 la general şi s-au calificat în turul III al competiţiei europene.

Timişorenii au condus de-a lungul primei părţi în permanenţă, de multe ori la două sau trei goluri diferenţă. Poli a deţinut controlul, cu siguranţa mică a acelui 31-29 din tur, dar totuşi Olympiakos a rămas în joc prin reuşitele lui Tziras sau Toniazzo. La pauză cele două adversare erau despărţite de doar două goluri, 15-13 pentru alb-violeţi, care aveau totuşi liniştea unui plus de patru goluri la general.

La şase minute de la reluare, tribuna gazdelor a explodat după ce Tzilis a reuşit să egaleze la 16-16. Mai mult, Tziras şi-a adus colegii în avantaj după un nou atac ratat al bănăţenilor, care au ajuns chiar la zece minute fără gol marcat.


Iar la următoarea ocazie Mallios a restabilit egalitatea la general. Pribanic a redus apoi din diferenţă după un atac prelungit graţie unui time out. Următoarele minute s-au desfăşurat într-un ritm asemănător, cu grecii refăcând sau pierzând avantajul de două reuşite. Până în minutul 48, când Arapakopoulos a făcut 21-18 pentru Olympiakos. Moment urmat de perioade cu două-trei goluri în plus pentru greci. Iar apoi, cu zece minute rămase din meci Toniazzo Lemos şi-a dus echipa în premieră la +4 (24-20). Apoi Tziras a făcut 25-20 după o nouă ratare a timişorenilor. Perioada de astenie a violeţilor a fost urmată de golurile lui Sadoveac, care a readus-o pe Poli la un gol distanţă de calificare. Grecii şi-au revenit şi ei după un time out, dar finalul a rămas pe muchie de cuţit. Expert de la distanţă, Varo a profitat şi în Europa de o poartă lăsată liberă şi a egalat la general pentru Poli.

Minutul 59 a adus însă o nouă reuşită în dreptul lui Mallios şi avantajul celor din Pireu era din nou de patru goluri. Marjanovic a redus din 7 metri la 25-28, dar totul prea târziu. Ultimul gol i-a aparţinut lui Tziras, care a făcut 29-26 pentru campioana Greciei.

SCM Politehnica (marcatori): Sadoveac 7 goluri, Marjanovic 6, Pribanic 3, Cîmpan 3, Fenici 3, Milosevic 2, Baican 1, Varo 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.