Reacțiile parlamentarilor de Timiș după căderea Guvernului Dăncilă: Despre morți, chiar și...

Reacțiile parlamentarilor de Timiș după căderea Guvernului Dăncilă: Despre morți, chiar și politic, numai de bine

0
DISTRIBUIȚI

viorica dancila

Mai mulți parlamentari de Timiș au comentat, contactați telefonic de reporterul PRESSALERT.ro, faptul că moțiunea de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă a fost adoptată, astăzi, în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatorilor.

Astfel, deputatul PNL Ben-Oni Ardelean a declarat că „suntem fericiți, bucuroși că am oprit dezastrul PSD. Normal că ne așteptam la acest rezultat, altfel nu inițiam moțiunea. Acum urmează negocieri și un alt guvern”.

De asemenea, un alt deputat liberal, Pavel Popescu, a precizat că urmează „reconstrucția României” ca urmare a faptului că a căzut Guvernul Dăncilă. „Despre morți, chiar și politic, numai de bine”, a adăugat Pavel Popescu.

Totodată, senatorul PNL Alina Gorghiu este de părere că Viorica Dăncilă a fost un premier ineficient. „Este un eveniment cu final așteptat. I-am transmis astăzi în plen, după ce am votat, bezele doamnei Dăncilă în semn de la revedere, sper că a înțeles mesajul meu.


Mă bucur că am scăpat de acest guvern odios și de un premier care a fost, pe lângă gafele cu care ne-a obișnuit, a fost un premier ineficient. Suntem concentrați acum pe etapele care urmează, pe coagularea unor proiecte importante alături de ceilalți parteneri din opoziție care vor susține viitorul guvern. Înțeleg că deja președintele se gândește să convoace partidele la consultări. Cred că urmează în ritm accelerat consultări, urmează să se facă propuneri de premier, urmează să se pună pe hârtie proiectele importante, începând cu proiectul de buget pe care va trebui să-l adoptăm foarte repede și desigur conturarea unei majorități care să susțină cabinetul de tranziție”, a detaliat Alina Gorghiu.

De asemenea, senatorul USR Nicu Fălcoi consideră Guvernul Dăncilă cel mai prost guvern din istoria României. „Mă așteptam și mă bucur că a căzut Guvernul Dăncilă. Conform informațiilor pe care le-am avut în ultimele zile, mă așteptam să avem numărul de voturi necesare la această opțiune. Oricum, chiar mă bucur că a căzut cel mai prost guvern din istoria României. Părerea noastră, a celor de la USR, este că ar trebui să ne întoarceam la alegători. Adică în momentul în care s-a văzut că nu mai există o majoritate în Parlament pentru formarea unui nou guvern, cred că asta este singura soluție, să ne întoarcem la alegători și noi propunem președintelui, pentru că de el va depinde în următoarea perioadă ce se întâmplă, să facă tot ce ține și de el pentru a ajunge la alegeri anticipate. Asta este”, a explicat Nicu Fălcoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.