Percheziții la contrabandiștii de țigări din Timișoara, doi bărbați „ridicați” de mascați....

Percheziții la contrabandiștii de țigări din Timișoara, doi bărbați „ridicați” de mascați. Ce au descoperit polițiștii

0
DISTRIBUIȚI

În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Secției 3 Timișoara, sprijiniți de luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza municipiului Timișoara, la locuințele unor persoane bănuite de contrabandă.

„În data de 14 octombrie a.c., poliţiştii Secției 3 Timișoara, sprijiniți de luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Timișoara, au efectuat două percheziţii domiciliare în Timișoara.


Perchezițiile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. Activităţile vizează probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că ar fi comercializat pe raza municipiului Timișoara, țigări nemarcate fiscal cu timbru autohton, provenite din contrabandă, fiind prejudiciat bugetul consolidat al statului. Activitățile desfășurate au vizat două persoane, de 31 și 48 de ani, presupuse a fi implicate in comiterea infracțiunii. În urma perchezițiilor, la locuințele celor în cauza polițiștii au descoperit 173 de cartușe cu țigarete, 5.800 de lei, 150 de euro și patru telefoane mobile, care au fost ridicate în vederea confiscării”, a transmis IPJ Timiș.

Doi bărbați au fost conduși la sediul poliției pentru audieri, cel de 48 de ani fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

La percheziții au participat criminaliști și un polițist din cadrul Serviciului de Ordine Publică, cu câinele de detectare produse din tutun.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.