Pieton lovit de o mașină când traversa pe zebră. Șoferița vinovată a...

Pieton lovit de o mașină când traversa pe zebră. Șoferița vinovată a fugit de locul accidentului

0
DISTRIBUIȚI

Aproape de o tragedie, luni seara, în Arad, acolo unde, pe o trecere de pietoni, un bărbat a fost acroșat de o mașină. Deși implicată și vinovată, persoana aflată la volan a șters-o de la fața locului, în încercarea de a nu răspunde pentru rănirea pietonului. A fost identificată de polițiști la scurt timp.

Accidentul s-a petrecut seara trecută, pe o trecere de pietoni din Arad. Șoferul conducea pe strada General Vasile Milea, din direcția străzii Nicolae Grigorescu, către strada Traian Moșoiu.


A virat la stânga, fără să-i dea, însă, prioritate de trecere unui bărbat de 34 de ani, ce traversa regulamentar, pe trecerea de pietoni.

Persoana aflată la volan a fugit de la locul accidentului, bărbatul fiind rănit ușor. În urma verificărilor pe care le-au efectuat, polițiștii de la Biroul Rutier au identificat autorul accidentului. Este vorba despre o femeie în vârstă de 41 de ani, din Arad.

Sunt efectuate cercetări pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.