Poliția, plecată în urmărirea unui automobil care circula în zig-zag. Ce au...

Poliția, plecată în urmărirea unui automobil care circula în zig-zag. Ce au descoperit agenții

0
DISTRIBUIȚI

Un apel la numărul unic de urgență 112 efectuat astăzi, în jurul orei 14.50, a alertat polițiștii orașului Pâncota despre faptul că pe DJ 709, între localitățile Seleuș și Pâncota, o persoană conduce un autoturism în zig-zag.

În urma apelului, polițiștii au plecat în teren și l-au depistat pe șoferul în cauză, în timp ce conducea un autoturism pe drumul indicat în apelul 112.


La momentul controlului s-a stabilit că este vorba despre un bărbat de 73 de ani din comuna Zărand. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat să se supună unei testări cu aparatul alcooltest, conducătorul auto refuzând acest lucru. Din aceste motive s-a procedat la conducerea lui de către polițiști la cea mai apropiată unitatea spitalicească în vederea recoltării de probe biologice, moment în care bărbatul în etate a devenit violent, fiind necesară încătușarea acestuia. La spital, bărbatul s-a supus testării cu aparatul alcooltest și a recoltării de probe biologice”, a transmis IPJ Arad.

În urma testării etilotest a rezultat o îmbibație alcoolică de 1,01 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenta băuturilor alcoolice.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.