Liderul USR, la Timișoara: Un tur doi al alegerilor prezidențiale cu Iohannis...

Liderul USR, la Timișoara: Un tur doi al alegerilor prezidențiale cu Iohannis și Barna este un semn de Românie însănătoșită

1
DISTRIBUIȚI

dan barna

Dan Barna, președintele USR și candidat la alegerile prezidențiale, a comentat, astăzi, la Timișoara, în cadrul unei conferințe de presă, ancheta Rise Project privind activitatea sa din domeniul proiectelor cu finanțare europeană. „Șeful USR, partidul care a inițiat campania #FărăPenali, este supervizorul senin al unor fraude și conflicte de interese cu fonduri UE”, notau cei de la Rise Project.

Astfel, liderul USR a precizat că „eu știu că nu este nimic imoral și ilegal în activitatea mea anterioară.


Nu am niciun fel de apăsare, acum sunt foarte liniștit, nu este niciun fel de problemă. Sunt foarte optimist asupra efectului generat de această anchetă. Îi rog pe români să citească articolul și să tragă singuri concluzii. Este un atac aliniat al vechii clase politice la adresa mea”.

De asemenea, Dan Barna a afirmat că va ajunge în turul doi al alegerilor prezidențiale alături de Klaus Iohannis și le-a solicitat actualului președinte al României și Vioricăi Dăncilă să participe la o dezbatere deschisă.

„Voi ajunge în turul doi. Consider că un tur doi fără PSD este soluția acestui moment istoric și politic pentru România. Cred că un tur doi cu Klaus Iohannis și Dan Barna este un semn de Românie însănătoșită. (…) Îi cer președintelui Klaus Iohannis și fostului premier Dăncilă să avem o dezbatere deschisă, transparentă în fața românilor despre ce tip de Românie vrem să avem în următorii ani. Cum facem ca jumătate din tinerii de liceu să nu mai vrea să plece din țară. După Siria, România este pe locul doi în ceea ce privește numărul de locuitori care pleacă. Îi invit pe Klaus Iohannis și pe Viorica Dăncilă la o dezbatere despre soluțiile pentru mâine. România are nevoie azi de un președinte implicat”, a declarat Dan Barna.

1 COMENTARIU

  1. UN PENAL STRIGĂ ,,FĂRĂ PENALI”. Ştim ,,hoţul strigă hoţii”. Să nu-l mai vedem pe securistul ăsta penal !
    Cine e penibilul ăla din stânga imaginii, umil şi obedient în faţa Şefului lui penal ? Aţi minţit oamenii ! Nu sunteţi cu nimic mai buni decât ceilalţi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.