Prietenul de chefuri al interlopilor, Ioan Nasleu, invitat de onoare la ziua...

Prietenul de chefuri al interlopilor, Ioan Nasleu, invitat de onoare la ziua șefului Poliției Timiș

3
DISTRIBUIȚI

Toți șefii din Poliția Timiș au fost, ieri, la ziua inspectorului șef, comisarul șef, Alin Petecel, care a fost organizată într-o locație extrem de discretă, în afara Timișoarei – vila Asociației Internaționale a Polițiștilor (IPA) de la Giarmata. Invitat de onoare la eveniment a fost și omul de încredere al primarului Nicolae Robu, actualul director de la Piețe SA, Ioan Nasleu, celebru pentru chefurile sale cu liderii lumii interlope din Timișoara. Vă reamintim că PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că Nasleu este un apropiat al infractorului Lucian Boncu, chefurile acestora fiind celebre.


O înregistrare video dintr-un club de manele din Timișoara a surprins momentul în care Nasleu a făcut o dedicație ”pentru frații lui, pentru armata lui, pentru Luci Boncu, pentru Alin Oiță, pentru Barbu, Sașa, pentru Marin Gheța, toată brigada”. Boncu a recunoscut în fața procurorilor DIICOT că a consumat cocaină și l-a ”sifonat” pe unul dintre dealerii de droguri care a fost interceptat într-un dosar de trafic de droguri de mare risc.

Ioan Nasleu a sosit, ieri, la ziua de naștere a șefului Poliției cu ceva timp înaintea primarului Nicolae Robu. Conform mai multor participanți la eveniment, după ce a băut câteva pahare, fostul ofițer SRI a început să le spună subordonaților sărbătoritului că știe cine sunt și ce fac. Acesta nu s-a ”dezlănțuit” ca la alte chefuri pentru că între timp a ajuns și edilul Timișoarei. Contactat de PRESSALERT.ro, comisarul șef Alin Petecel a declarat că ”a fost ziua mea de naștere. Am invitat colegii și șefii instituțiilor cu care colaborăm. A venit cu primarul Robu (Ioan Nasleu, n.a.)”. Când i-am spus că prietenul de chefuri al interlopilor a ajuns cu mult înaintea edilului, Petecel și-a amintit că ”într-adevăr. L-a așteptat să sosească. Ce să fac? Am invitat pe toată lumea. Inclusiv de la Prefectură”.

 

3 COMENTARII

  1. Daca in halul acesta a ajuns peticel atunci ce pretentii sa avem de la politia timiseana ?
    Pe individul acesta nu l-a invatat socrul sa aiba o atitudine macar pe jumatatea socrului ?
    L- a facut de rusine pe saracul socru. Nu-i ajunge nici macar la genunchi colonelului Roibu.
    Rusinica Peticica!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.