Primăria Timișoara, un alt termen limită pentru mutarea în subteran a cablurilor...

Primăria Timișoara, un alt termen limită pentru mutarea în subteran a cablurilor din zona centrală

0
DISTRIBUIȚI

Proprietarii de cabluri din zona centrală a Timișoarei au primit un nou termen limită pentru a le muta de pe stâlpi în subteran. Primăria Timișoara a transmis, astăzi, că operatorii de reţele de comunicaţii de pe strada 20 Decembrie 1989- tronsonul de la bd. Vasile Pârvan până la intersecţia cu Piaţa Iancu Huniade, bd. Michelangelo-tronsonul de la Podul Michelangelo până la bd. Revoluţiei 1989, pe bd. I. C. Brătianu- tronsonul de la Piaţa Iancu Huniade până la bd. Revoluţiei 1989, str. C.D.Loga, bd.


Regele Ferdinand şi bd. Regele Carol I că au termen până la data de 1 noiembrie pentru relocarea cablurilor în subteran.

„Atragem atenţia asupra faptului că, dacă transferul din aerian în subteran nu va fi efectuat până la termenul limită de 1 noiembrie 2019, după această dată, cablurile rămase pe stâlpi vor fi îndepărtate. Îi rugăm pe cetăţenii din zona centrală, care au probleme cu transmisiile de voce/date să se adreseze direct firmelor cu care au contracte în derulare, deoarece toţi operatorii au fost avertizaţi în mod repetat asupra obligativităţii trecerii cablurilor în subteran. Menţionăm că s-a început din zona centrală, deoarece trecerea în subteran a cablurilor face parte din pregătirile Timişoarei pentru exercitarea titlului de Capitală Europeană a Culturii în 2021. Atragem atenţia că se va acţiona pe o întindere mai amplă decât vatra istorică, de la bd. V. Pârvan până în zona Oituz”, a informat Primăria Timișoara.

Potrivit reprezentanților instituției, în zona istorică Cetate, cablurile au fost trecute în subteran deja, canalizaţia fiind realizată în cadrul proiectului de reabilitare cu fonduri europene. După finalizarea trecerii în subteran în zona centrală, se va intra în cartiere. Primăria Timișoara mai arată că există canalizații subterane realizate pe toate aceste străzi amintite, astfel încât proprietarii firelor să le poată muta de pe stâlpi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.