Primarul Robu, despre consultantul artistic care căuta adresa de e-mail a lui...

Primarul Robu, despre consultantul artistic care căuta adresa de e-mail a lui Molière: „Dacă se confirmă, nu va mai fi”

3
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a avut o primă reacție, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la sediul Primăriei Timișoara, cu privire la scandalul referitor la căutarea adresei de e-mail a lui Molière de către un consultant artistic din cadrul Teatrului German de Stat.

Astfel, edilul-șef s-a arătat suprins când jurnaliștii l-au informat despre această situație, afirmând că în cazul în care se confirmă că s-a întâmplat acest lucru, angajata nu va mai fi consultant artistic.

„N-am auzit, eu cred că umblați cu poante. Și Popescu au existat și acum sute de ani, cine știe la cine se referă.


Cine știe care Molière, sunt și în contemporaneitate unii. Nu pot să-mi imaginez că a vrut să comunice cu Molière. Nu știu, o să mă aplec asupra cazului, nu am auzit până acum. Este de râs, dar este mai degrabă de plâns. Oameni buni, nu va mai fi consultant artistic dacă se confirmă ce spuneți dvs. Cum Dumnezeu să fie consultant artistic? Haideți să fim serioși”, a precizat Nicolae Robu.

De asemenea, primarul Timișoarei a mai afirmat că Teatrul German de Stat este condus tot de Ioan Blodurean, director delegat, și l-a atacat pe fostul șef al instituției, Lucian Vărșăndan.

„Este conform legii delegarea. Este un proces pe rol, pe care l-a vrut un individ lipsit total de caracter (n.r. Lucian Vărșăndan, fostul director al teatrului). Eu i-am propus să fie director interimar până când se organizează concursul, așa cum scria în ordonanță. A zis că nu vrea să accepte și a ieșit ce a ieșit. În interesul cui? Este în interesul cuiva un astfel de conflict? Dar unii nu pot trăi decât așa, în conflict și sigur, unii urmăresc să se îmbogățească, le convin o astfel de situație, nu muncesc nimic și visează la o victorie în instanță și o încasare de sume importante fără muncă. Ăștia sunt unii oameni, asta-i grădina Domnului, mare, cum se zice”, a declarat Nicolae Robu.

3 COMENTARII

  1. Domnule primar Nicolae Robu de ce nu vă mirați,,, cum Dumnezeu,,,, mai sunteți dumneavoastră în funcție și cum până la ora asta nu sunteți arestat. Aici și așa ar trebui să vă mirați. Mai aveți tupeul să ieșiți în public după ce se întâmplă în Timișoara, după susținerea matale a omului tău Nasleu, omul mafiei. Lăsați cultura nu o stricați și asta.

  2. De ce nu le zici oamenilor de cultura, că tu primar al municipiului Timișoara, susti omul care susține gruparea mafiota din Timișoara, apropo copii dumneavoastră domnule primar prizeaza sau să înțeleagă și alți sunt consumatori de droguri??? La această întrebare ști răspunsul???

  3. Pacat de orasul asta superb care din păcate a ajuns sa fie stăpânit de țigani si condus de interlopi .Așa sunt și marea majoritate a funcționarilor din primaria Timișoara toți angajați pe pile si relatii, plină de vagaboande, interlopi și
    șmecheri care iau bani degeaba,si nu-ți eliberează nici un act pana nu își iau dreptul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.