Răsturnare de situație în cazul taximetristului bătut în cartierul Plopi. Ce au...

Răsturnare de situație în cazul taximetristului bătut în cartierul Plopi. Ce au dezvăluit imaginile video

0
DISTRIBUIȚI

Răsturnare de situație în cazul taximetristului care , sâmbătă dimineața. a ajuns la spital după ce a reclamat că a fost bătut de doi clienți pe care i-a dus la o comandă pe strada Jules Verne din cartierul timișorean Plopi.  În declarația inițială acesta a susținut că a fost bătut de cei doi pe motiv că i-ar fi dus pe un traseu mai lung și că ar fi fost lovit cu o bâtă și cu pumnii de către clienți.


Ulterior, când a fost audiat la spital, taximetristul a susținut că i-au fost luați banii, o tabletă și lanțul de aur.

Ancheta a scos la iveală faptul că situația a fost cu totul alta. Taximetristul a avut un schimb de replici cu cei doi, iar când unul dintre cei doi s-a apropiat de portieră, șoferul a luat un spray din mașină, a coborât și a început să pulverizeze către client. Când l-a golit, a aruncat tubul către capul acestuia. Din portbagajul mașinii, taximetristul a luat o bâtă și a început să-l lovească pe client, atacul surprins și de o înregistrare video.

Celălalt client a sărit în apărarea primului, fiind și el lovit cu bâta, iar atunci a ripostat lovindu-l cu pumnii pe taximetrist. Taximetristul a sărit gardul într-o curte, iar cei doi au plecat. La fața locului au ajuns colegii taximetristului, însă clienții nu mai erau de față. Cei doi clienți au fost audiați și-au scos la rândul lor certificate medico-legale din care reiese că au nevoie de 3 și, respectiv, 25 zile de îngrijiri medicale. La rândul lor, aceștia au depus plângeri împotriva taximetristului care este, acum, și acesta cercetat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.