Războiul trufelor. Tată și fiu atacați cu maceta, într-o pădure, în urma...

Războiul trufelor. Tată și fiu atacați cu maceta, într-o pădure, în urma unui scandal pentru cele mai prețioase ciuperci

0
DISTRIBUIȚI

Doi bărbați din Hunedoara, tată și fiu, au fost loviți, miercuri, cu o macetă, în timp ce se aflau într-o pădure din județul Gorj, pentru a culege trufe. Doi agresori au fost duși la audieri, la sediul Poliției Târgu-Jiu.

Cel puțin cinci persoane au fost implicate, miercuri, în scandalul care a avut loc într-o pădure din comuna Bengești-Ciocadia, județul Gorj. Altercația ar fi început în timp ce mai mulți bărbați din județul Hunedoara culegeau trufe.

„Polițiștii din cadrul Poliției orașului Novaci au fost sesizați, prin apelul 112, de un bărbat de 50 de ani, din municipiul Deva, județul Hunedoara, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la marginea pădurii din comuna Bengești-Ciocadia, unde desfășura activități de colectare a ciupercilor trufe, împreună cu fiul său de 24 de ani și un alt bărbat, ar fi avut un conflict spontan privind zona de colectare a trufelor, cu mai multe persoane, care veniseră la fata locului cu autoturismele de teren”, a declarat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Potrivit acestuia, în urma altercației, tânărul de 24 de ani a suferit tăieturi la patru degete de la mâna dreaptă, iar tatăl acestuia a fost lovit în zona capului.


Tânărul cu degetele tăiate cu maceta a fost transportat la spital, la Craiova, în timp ce tatăl său, care ar fi fost lovit cu o piatră în cap, a fost dus la Târgu-Cărbunești.

„În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Polițiștii au identificat doi bărbați, bănuiți de săvârșirea faptelor, care vor fi conduși la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor”, a mai spus Victor Țuhașu.

Oamenii legii verifică și dacă cei implicați în scandal culegeau legal trufe din pădurea respectivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.