Razii ale polițiștilor, în weekend, pe șoselele din Timiș. Sute de persoane...

Razii ale polițiștilor, în weekend, pe șoselele din Timiș. Sute de persoane legitimate, amenzi în valoare de zeci de mii de lei

0
DISTRIBUIȚI

Sfârșit de săptămână care a stat sub semnul controalelor efectuate de polițiști, în tot Timiș, atât în trafic, cât și pentru combaterea altor genuri de infracțiuni. Au fost legitimate sute de persoane și acordate sancțiuni în valoare de zeci de mii de lei, în perioada 25 – 27 octombrie.

Vineri, în data de 25 octombrie, între orele 17.00 – 21.00, Poliția Orașului Sânnicolau Mare a acționat pentru a preveni și combate fenomenul infracțional pe mai multe domenii.


Au fost legitimate, în patru ore, 121 de persoane, au fost controlate 74 de autoturisme și șapte societăți comerciale. În total au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale, 25 dintre ele în trafic. Valoarea totală a amenzilor se ridică la 10.195 de lei.

Și la Făget au fost controale. În data de 25 spre 26 octombrie, polițiștii rutieri au aplicat 21 de amenzi în valoare totală de 6510 lei. Au fost constatate trei infracțiuni, iar un șofer a rămas fără permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.