Robu continuă să-l protejeze pe Nasleu care-l sfidează, susținându-i public, în continuare,...

Robu continuă să-l protejeze pe Nasleu care-l sfidează, susținându-i public, în continuare, pe interlopii lui Boncu

14
DISTRIBUIȚI

În ciuda declarațiilor belicoase de vineri, când îi transmitea omului său de încredere cu care a fost în concediu, Ioan Nasleu, ”să fi prieten în același timp și cu mine și cu oameni filmați în timp ce se droghează, nu se poate”, astăzi, primarul Timișoarei, Nicolae Robu a avut în continuare o atitudine protectoare după gestul de ieri al directorului de la Piețe SA. Vă reamintim că vineri după amiază, Nasleu a anunțat pe Facebook că se dezice de ”așa zișii interlopi” și ”optez pt.


dl. Primar, un om corect, cinstit, pt. care legea e sfântă, un om care mi-a oferit șansele de afirmare pt. care n-am cum să nu-i fiu recunoscător”, asta după ce a fost audiat ca martor de DIICOT în dosarul violențelor grupării Boncu și a anunțat că rămâne prieten până la capăt cu interlopii. În ciuda acestei declarații, ieri, Nasleu i-a luat apărarea pe Facebook celui care-l proteja când ieșeau în cluburi, Paul Ștefan, distribuind un articol cu titlul ”Interlopii” mai sunt și sportivi cu rezultate.

Întrebat astăzi, cum comentează gestul de ieri al lui Nasleu, după declarația de vineri în care se lepăda din vorbe de interlopi, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a rămas la fel de protector cu Nasleu afirmând ”am văzut și eu ce a făcut. Nu-l onorează ce a făcut. Pe mine m-a dezamăgit gestul lui de a redistribui un articol cu titlul respectiv, chiar dacă pe fond, poate, articolul este corect. Eu nu l-am citit, dar nu cred că ar fi trebuit ca tocmai el să distribuie un astfel de articol, cu un asemenea titlu, după ce a făcut declarația de vineri”.

14 COMENTARII

 1. Oameni buni, ce vrea să însemne asta, că domnul primar ii acceptă la Nasleu orice, s ar putea ca Nasleu să îl aibă la mâna cu ceva sau poate cu mai multe. Este primarul cu potcoava de picior, uraaaa România,

 2. Ce să înțelegem domnule Robu Nicolae, că sunteți implicat și dumneavoastră în mafie sau Nasleu își bate joc și la propriu și la figurat de primarul Timișoara, ați ajuns bătaia de joc a lui. Frumos vă stă ditamai primarul. Totuși cred că mai aveți coloană și nu vor rămâne treburile așa.

 3. Aici este o problemă de moralitate și din păcate primarul nostru nu vrea să devină în ultimele sale zile de mandat mai moral și să dea dovadă că nu este la mâna interlopilor. Cred că cu această declarație și a pierdut și ultimul gram de credibilitate în fata viitorilor propriilor votanți. A ales omul care susține mafia din Timișoara. De azi nu mai avem nici o pretenție de la el, dar nici el să nu mai cerșească voturi cetățenilor normali cu valori bine definite în loialitate și moralitate.

 4. Uitați-vă cum stau cei doi la masă și ne râd în față, zâmbetul lor spune multe, dar și relația ce au ei spune și mai multe, votați pe viitor Robu Nicolae, un primar care sprijină omul mafiei. Noi cetățeni suntem naivi rău, și credem că un profesor este un exemplu, da ar trebui să fie așa dar din păcate observăm că nu este așa, bă din contra acesta sprijină un individ care la rândul lui sprijină mafia, drogurile care ne bagă copii în mormânt

 5. Din păcate trăim în România o perioada dominată de infractori, de mafie organizată, am o vârstă și nu mi amintesc să fi trăit așa ceva până acum. Ne mor copii din cauza drogurilor prin indiferenta autorităților, ba mai mult unii ii și ajută prin diferite metode de ei știute și nu mai. Alți dacă nu i omoară, ni fură pur și simplu. Oare aceasta să fie de azi în colo normalitatea? Dacă e așa putem pleca toți din această țară și sa i lăsăm pe ei, să se omoare între ei sau să se fure între ei.

 6. Domnule primar Nicolae Robu, lipsește din poza Lucica Boncu și Dincă Gheorghe. Sau acele poze nu este de interes public. Robule când văd această poză chiar mă bucur, deoarece acesta este nivelul tău de cerc de prieteni, cu această poză o vreau ca material de campanie electorala.
  Cred că dacă o să defilati în campania electorală cu această poză la cerșit de voturi o să fiți foarte inspirat.

  Votați Nicolae Robu împreună cu protejatul lui Ionuț Nasleu.

 7. Robule o dai in penibil.Mai dute la dracu de zdreanta cu nesleu tau ca ne am saturat de tine.Te am votat si sustinut pentru ca am crezut ca ai coloana dar esti la fel ca astia niste corupti:nu te gandesti ca ai si tu copii si nepoti???Asa vrei sa creasca in timisoara asta murdara de droguri????Recunoaste o data cu ce te are asta la mana ca e evident asta.P.S mai lasa dracu postarile cu golurile tale de la fotbal si uitate si la filmarile cu tine:joci singur cand ai mingea si cum am spus…..esti penibil

 8. O poză face cât o mie de cuvinte, spune într-adevăr tot despre primarul Robu.
  Spune-mi cine sunt prieteni sa ți spun cine ești!!!!!
  Cinste primarul Robu Nicolae. Are cu ce să mândri.

 9. De ce intra așa greu comentariul meu domnule Bota, eu îl scriu azi și intra mâine, fiți mai pe fază, vreu actualitate la minut. Mulțumesc.

 10. Foarte bine faceți domnul primar, protejați în continuare gruparea mafiota, felicitări
  Noi vă susținem doar în condiția în care să protejații grupările mafiote, noi cetățeni asta ne dorim. Dorim să ajungă Timișoara un oraș plin de mafioți și interlopi. Avem de toate doar ne lipsesc interlopii. Dar vă rugăm dacă susțineți interlopii atunci susțineți pe aia adevărați nu toate leprele de interlopi.
  Vom vota un primar care susține mafia, uraaaa…..

 11. Domnule Bota poate dorești să te faci pe viitor și regizor de filme, deja primul tău film eu intuiesc care ar fi și cum s ar nu-mi, Primarul și Mafia,,,,,, ai avea un succes teribil. Gândește pe viitor. Poate la pensie.

 12. Actiunea DIICOT urmareste doar mentinerea pe functii a catorva sefi din mai multe institutii iar cel ce se va garanta acest lucru o sa fie insusi primarul nostru ca sa nu cada si consilierul personal alaturi de brigadierii lui. Restul e cancan.

  • Să sperăm că nu-i DIICOT-ul pe labă cu Robu. Vor demonstra asta dacă ajung şi la primar care-i clar în legături cu mafia.

 13. Cred că o vină enormă o au primarul, consilierul său care nu numai că au permis dezvoltarea interlopilor dar au şi favorizat sau participat la afacerile acestora. Ce a făcut primăria la Horticultură, zicea primarul că e pentru marile investiţii strategice. Care? Interlopii cu banii obţinuţi din infracţiuni, inclusiv moartea albă ? E CLAR CĂ ŞI CEI DOI FAC PARTE DIN MAFIE !!! Dragoş Boţa este singurul jurnalist din Timişoara care a AVUT CURAJUL să scrie despre Mafie, interlopi sau angajaţi la stat. De aia îl jigneşte şi îl persecută Robu. Urmăriţi tot ce a scris numai anul ăsta de exemplu !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.